Inlägg från: Anonym (Miss Melancholy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Miss Melancholy)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym skrev 2011-10-24 15:41:24 följande:
    Till min chef:

    Du får gärna sätta på mig igen nästa gång vi är fulla Tungan ute 
  • Anonym (Miss Melancholy)

    Till X:

    Du är en av de absolut finaste människor jag träffat. Du har så otroligt vacker hjärna, ett stort hjärta och sexig kropp. Jag kan inte ens komma ihåg när jag varit så avkopplad som när jag fått vila pannan mot din axel. Jag önskar så att jag var fri så att vi kunde lära känna varandra bättre. Jag vill skrika ut till världen hur fantastisk jag tycker att du är men vågar inte ens berätta det för dig för jag är rädd att jag ska skrämma bort dig. 
    En dag är jag fri. Jag hoppas att du fortfarande är det då och att du fortfarande vill träffa mig då. Du är fantastisk och jag tror att jag älskar dig. 

  • Anonym (Miss Melancholy)
    Anonym (Vem.) skrev 2011-10-25 13:45:40 följande:
    Till mitt ex:

    Ditt äckliga jävla svin. Jag hatar verkligen dig. Hata är ett starkt ord, men jag hatar dig.
    I tre år har du plågat mig, trots att vi inte ens sett åt varandra sen vi gick isär 2007. De skulder du försatte mig i får jag fortfarande betala av. Min ekonomi är helt körd i botten och likaså är jag. Hur fan tänkte du när du förfalskade min namnteckning på alla dessa företag? Hur tänkte du när du dödade mina katter och sålde min hund?
    Du tänkte nog inte alls. Du är en vidrig människa och jag avskyr att du förökat dig så att ditt blod rinner i någon annans ådror.
    Du har förstört mitt liv fram tills idag, men jag tänker aldrig aldrig mer låta dig påverka mig. Du blir från och med idag raderad ifrån mitt minne. Ska aldrig ägna en endaste tanke åt dig, din familj, eller din puckade jävla morsa.

    Jag hatar dig. 
    KRAM!!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!