Inlägg från: Anonym (Zid) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Zid)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Du tror det är jag som svek dig, fuck that same old story. Jag hade gett dig hela min värld om du bara tagit emot den, men du avböjde. Saker och ting blir annorlunda då. Det jag gjorde gjorde jag inte emot dig, jag gjorde det för mig, för att laga vad du haft sönder. Det är jag som måste förlåta, och det gör jag nu. Jag förlåter dig för att du aldrig släppte mig så nära som jag ville komma, men aldrig lät mig gå så långt ifrån som jag behövde. Jag förlåter dig för att du aldrig kunde se mig mer än som ett tröstpris. Jag förlåter dig för att jag aldrig var mer än en skugga i din framtid. Jag förlåter dig för den sits du satte mig i. Och allra främst förlåter jag dig för att du än idag aldrig förstått någonting av det.

  • Anonym (Zid)

    till fd bästa vän, älskare och tvillingsjäl:

    Jag har valt det här livet nu, och jag är lycklig här. Men min hjärta går i bitar när jag tänker på att du och jag aldrig kommer igen. Ingen favorit i repris, någonsin. Jag önskar ibland att jag fick ta ledigt från mitt riktiga liv, bara för en dag. Ta ditt huvud i mitt knä igen, stryka dig över håret och se hur du småler enkom av att jag är där. Känna dina armar runt mig som kramar så hårt att det nästan gör ont. Låta dig smeka mig över kinden och lyssna till hur lycklig du är att ha mig i ditt liv. Jag kan inte låta bli att undra hur våra liv hade sett ut idag, om jag hade gått till dig den natten. Om jag hade valt dig. Om vi valt varandra. Hade vi varit lyckliga? Hade vi fortfarande hållt ihop?

    Jag kommer att leva ett lyckligt liv utan dig. Men ibland saknar jag dig så mycket att jag tror jag skulle ge dig hela min värld, om du bara bad mig. Och det skrämmer mig.

    " ..Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade älskade du.. "

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!