Inlägg från: Anonym (Julie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Julie)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till en fd. "nära" släkting: 

    Jag vet inte om du har märkt att jag under 1,5 år har ignorerat alla taffliga kontaktförsök från din sida. Förmodligen har du gissat dig till det, och jag väljer här att i en sista kontakt att förklara. Jag kommer aldrig nånsin förlåta vad du gjort mot din syster, min mamma, och hela hennes familj! Kommer aldrig nånsin förlåta hur du manipulerade era gamla, sjuka föräldrar för att få din vilja igenom. Kommer aldrig nånsin förlåta att du tog en viktig del av mitt liv ifrån mig. Kommer heller aldrig förlåta att du försökte sabotera mitt bröllop. Tack o lov misslyckades du men det kostade mig många tårar och magkatarr!

    Som tur är vet jag att du enbart bryr dig om yta och materiella saker och därför enbart kommer skadas av att andra människor får reda på sanningen. Vi har inget att dölja och kommer heller inte hålla käften när folk undrar. 

    Om du började bry dig om hur andra människor än du själv mår kanske dina barn inte skulle må så psykiskt dåligt längre? Funderat på att ge dem kärlek och emotionell trygghet snarare än betala dyra hobbies? 

    Du finns inte längre i min familjebild, du finns inte längre i mitt liv.  

    Skrev detta enbart för min egen skull, för att försäkra mig om att du är medveten om vad du har gjort!

    Svar undanbedes.

    p.s Nej, tackkortet från bröllopet kom inte bort på posten som jag sa till den som undrade. Jag skickade det aldrig! Vad i helvete skulle jag tacka dig för?? d.s

    tack, TS för den här tråden! Känns skönt att formulera det som jag går och tänker på! Kommer dock aldrig skicka det för det skulle knäcka min mormor. Ignorerar henne och undviker att delta i saker som hon är med i. Tråkigt när man har liten släkt, men jag skulle inte kunna vara trevlig mot nån en sång gång.  

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!