• butterfly25

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till mitt ex som jag så gärna skulle vilja kontakta men inte vågar.. Jah har så svårt att gå vidare när jag har alla dem här känslorna. 5 månader har det gått. jag kunde aldrig tänka mig att det skulle ta så lång tid att komma över någon..

    När vi stod där på bron för kanske två år sen nu och du kysste mig för första gången var jag livrädd. Det var precis som om min intuition sa till mig att det bästa va om vi lät det stanna vid en kyss och aldrig träffades igen. Jag ångrar inte våran tid tillsammans. Vissa dagar med dig var några av dem bästa i mitt liv. Och vissa några av dem värsta. Ska jag vara ärlig kan jag räkna dem bästa på mina fem fingrar. Resten var ett rent helvete. Men det man inte dör av gör en starkare, för det blev jag. Och det är det jag tar med mig från vårat helvete. Styrka och erfarenhet. Och jag lovar dig, jag kommer aldrig igen släppa in någon i mitt hjärta som behandlar mig som du gjorde. Så tro aldrig att du förstörde mig. För ibland verkade faktiskt som om du ville ta på dig äran av att ha gjort det. Som om du var en stor och stark karl som kunde påverka en kvinna på det sättet. Du ville känna dig som en man det var det enda allt handlade om. Jag älskade dig, jag bryr mig fortfarande om dig. Även fast du aldrig älskade mig och aldrig brydde dig om mig. Bara när du fick något ut av det. Jag försöker hata dig ibland, vara arg.. Men det skadar mest mig själv. Jag har svårt att förlåta dig. Du sa ju själv att du inte kunde känna skuld. Sjukt sätt att använda sig av bara för att slippa be om ursäkt och kanske känna sig mindre.. Klart som fan du har skuldkänslor, du har en stor jävla ryggsäck full! Och det är därför du inte känner dig som en man. Jag får väl bara ha förståelse för dig och varför du är som du är. Kul att du gick vidare efter en månad. När du inte så långt innan gnytt och sagt, tänk om jag inte vill ha någon annan. I ett försök att få mig tillbaka antar jag. Tydligen hade du då fortfarande användning av mig. För några känslor hade du inte för mig. Och du skäms inte ens. Efter allt du gjort mot mig. Kunde inte ens säga hejdå i luren när jag gjorde slut. Vi skulle aldrig ses igen och du sa inte ens ett ord.

    Men jag saknar dig i mitt liv. Under allt skit fanns en fin kille. Vad jag önskar att du ändrade på dig så du kunde vara lycklig. För jag vet att du inte är det. Om någon vet så är det jag. Ändra på dig så att du kan älska och bli älskad. Jag önskar dig verkligen det. <3

  • butterfly25

    Jag önskar att jag inte lämnade dig på det sättet som jag gjorde. Bröt kontakten helt. Men jag vår så sårad och arg, och mådde så dåligt av allt att jag ville bara ur det. Hade vi fått ett ordentligt avslut så kanske jag mått bra och gått vidare nu. Jag vet att du har det bra med ny tjej och allt. Men själv har jag inte kommit över det, oss.. Som inte finns längre. Alla underbara minnen plågar mig och jag kan knappt göra något utan att gamla minnen kommer upp. Allt känns som igår.. Jag vill så gärna komma över dig men jag vet bara inte hur, jag har försökt allt känns det som. varför var det så lätt för dig? Var jag så obetydlig i ditt liv?

  • butterfly25
    Anonym skrev 2011-11-01 23:42:44 följande:
    till han som är alldeles för ung för mig - och som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara annat än kompis med.  jag är 38 - han 24....

    'Jag önskar att jag kunde få kyssa dig nångång.
    Bara prova och se om det är så där fantastiskt som jag inbillar mig.
    Det kändes som att det var nära sist vi sågs.Var det så?
    kram och puss'
    Han är inte för ung, min mamma är 15 år äldre än sin kille :)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!