Inlägg från: Anonym (MEL) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MEL)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag skulle vilja sms:a min killkompis som jag hade nåt på G under hela våren, men efter vissa händelser i våra liv så har vi inte haft kontakt nu sedan i juli

    "Hej! Jag saknar dej så fruktansvärt mycket.
    Jag menade faktiskt allvar med "oss" och jag hoppas att du åxå gjorde det?
    Egentligen så ville jag bara skriva att jag önskar att du vore här med mej och gjorde mitt liv sådär underbart igen.
    Kram"     

  • Anonym (MEL)

    Jag skrev i denna tråd för några dagar sedan, tänkte citera mitt eget inlägg, men jag hittar inte igen det nu (orkar inte leta genom alla sidor)

    Men jag skulle iaf sms:a till en kille jag dejtade under vintern/våren innan allt blev konstigt mellan oss och rann ut i sanden.
    Idag vågade jag mej på ett sms där jag skrev att jag tänker på honom och frågade vad han skulle göra i kväll
    Han svarade och ja, undrade varför jag hade tänkt på honom - om det var nå speciellt jag ville och även så undrade han varför jag undrar om i kväll!

    Nu känner jag att jag kommer våga mej på fler sms till denna killen och kanske vi kan återuppta där vi slutade så arubt (stavas?)    

  • Anonym (MEL)
    Anonym (Realisten) skrev 2011-10-29 19:45:32 följande:
    Hm... du kanske lämnade ute vissa saker när du berättade om ditt sms? Annars låter det ju inte sådär jättepositivt för dig... Han undrar varför du har tänkt på honom (han blir överraskad, undrar varför du tänker på honom när han knappt kom ihåg vem du är) och sen undrade han varför du ville veta vad han skulle göra ikväll (antingen är han lite trög som inte förstår att du ville ses, eller också undrar han varför du vill veta vad han ska hitta på, så att han kan se till att ni absolut inte stöter ihop någonstans). Det är min tolkning iaf... Tyvärr! hade han velat träffa så hade han skrivt typ att jag ska göra det och det, vill du bli med/ska vi träffas. Inte ifrågasatt varför du ville veta det. Hade jag varit du hade jag lagt ner honom. Men jag har ju inte läst ditt sms, kanske uttryckte han sig helt annorlunda mot hur du beskrev smset här. Hoppas det! .)

    Hmm det med att han knappt kommer ihåg vem jag är, det kan jag då rakt tala om att så är det inte för vi har gemensamma vänner + att jag är bästa vän med hans brorsa!
    Han hade inte tid och ses ikväll för han är med sin bror o hjälper honom och flytta, det vet jag för jag kommer därfrån själv nu och har hjälpt till lite grann!!! 

    Anledningen till att vi inte setts på hela sommaren beror på att han har varit sjuk, väldigt sjuk.
    Det skrev jag inte i det första inlägget, men det tycker jag inte heller är relevant.. nu har han dock fått hjälp och är på benen igen - därav att jag vågade/kunde smsa honom idag, för innan har han inte svarat på varken sms eller samtal!  
  • Anonym (MEL)
    Anonym skrev 2011-11-01 23:42:44 följande:
    till han som är alldeles för ung för mig - och som jag aldrig skulle kunna tänka mig att vara annat än kompis med.  jag är 38 - han 24....

    'Jag önskar att jag kunde få kyssa dig nångång.
    Bara prova och se om det är så där fantastiskt som jag inbillar mig.
    Det kändes som att det var nära sist vi sågs.Var det så?
    kram och puss'

    Precis, han är inte för ung.. jag dejtade ju en kille som var/är 9 år yngre än mej i vintras/våras
  • Anonym (MEL)

    Du sa till mej att man aldrig skulle säga aldrig o att det kan ju till o med klicka mellan oss.
    Nu är det så att för mej har det klickat, det gjorde det redan innan du sa detta.. till o med för bra många år sedan var det som det gjorde det.

    Du lyser upp hela min trista vardag med dina sms o dina tokiga idéer och nu är det så att jag vill ha dej!
    Så enkelt är det bara!!

    /M

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!