• ulfsas

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (gå vidare...) skrev 2011-11-10 23:39:00 följande:
    Vad gör du nuförtiden?

    Minns du mig?

    Vi gick i samma klass hela grundskolan, och på gymnasiet såg jag dig varje dag.

    Du har mobbat mig och hatat mig hela grundskolan och även på gymnasiet. Varför förstod jag aldrig. Något fel måste jag väl ha gjort eftersom du hatade mig så innerligt, men än idag flera år efter att vi båda har slutat gymnasiet har jag fortfarande inte kommit på någon anledning.

    Idag är jag gift. Men inte lyckligt gift. Jag är däremot en lycklig mamma åt en underbar dotter på snart ett år.

    Varför jag inte är lyckligt gift är på grund av dig.

    Varje natt sedan jag gifte mig har jag drömt om dig. Varje natt i mina drömmar står du där och säger att du älskar mig. Du håller om mig, du pussar mig, du är romantisk.

    Och varje morgon när jag vaknar har jag skuldkänslor mot min man som jag älskar. Honom har jag aldrig drömt om, bara dåliga drömmar.

    Jag är kär i en person som jag inte tror existerar.

    Du är den du är, kanske hatar du mig ännu utan anledning. Men jag har varit förälskad i dig ända sedan vi sågs första dagen i ettan när vi var sju år.

    Vi passar ihop på många sätt. Vi är väldigt lika. Men jag är gift, du är singel. Jag bor nu i andra sidan Sverige, du bor kvar där du alltid bott. Jag är mamma, du har inga barn.

    Det är de enda skillnaderna. Och jag vet aldrig hur jag ska komma över dig, du som säkert inte ens vet hur mycket detta plågar mig...

    Ibland tittar jag på dina bilder på Facebook eftersom du har öppnat alla dina album för vem som helst att se, även fast vi inte är vänner där. Jag undrar då ifall du händelsevis har hamnat på min profil någon gång. Då hoppas jag att du ser att det faktiskt blev något utav mig också, den flicka du hela livet sagt att du hatar.

    Hade jag kunnat be dig att sluta finnas i mina drömmar och stå där så vacker och kärleksfull, och hade jag kunnat be dig att ta bort mina känslor för dig, så hade jag kunnat gå vidare och leva mitt liv som gift mamma och ge min man den kärlek han förtjänar...
    Seriöst tungt...

    Lycka till med att gå vidare från en så otrevlig typ.
    Lycka till{#emotions_dlg.flower}
  • ulfsas
    Anonym skrev 2011-12-30 23:20:04 följande:
    Till min Sambo: är verkligen såååå jobigt att höra dig säga att jag drar dig neråt ekonomiskt:(...SVIN..lämna mig då om det nu är så himla jobbigt att försörja mig

    Vad gör att du vill bli försörjd? Om han nu betalar för dig och du kallar honom för svin? Hmmmm
  • ulfsas
    Nossmiarfe skrev 2011-12-30 23:48:08 följande:
    Snälla regeringen, riksdagen, alla Sveriges partier och Trafikverket lägg ner järnvägen jag blir tokig eller kom på något så den blir ljudlös!

    Bor du nära?
  • ulfsas

    Grattis, du skall se att allt går bra :D Är det första?


    ekke skrev 2012-02-26 10:09:02 följande:
    till eskimåembryot i min mage: Snälla lilla, lilla du, fäst nu ordentligt och stanna kvar i 36 veckor till 

  • ulfsas
    ludicrous skrev 2012-03-03 15:54:15 följande:
    Jag är arg. Jag vill be dig dra åt helvete, jag vill skrika åt dig, jag vill slå dig, säga att jag aldrig mer vill se dig.

    Men här sitter jag och försöker istället vara trevlig, hjälpsam och snäll. För allas bästa. Ändå får jag ett otrevligt svar och du säger att jag är jobbig.

    DRA ÅT HELVETE DÅ DITT JÄVLA FITTARSLE!!!!!!!!!
    Känner igen mig.....man är snäll och trevlig och hjälpsam som du skriver, i mitt fall i hopp om att hon skulle inse hur tokigt hon gjorde...hur tokigt allt blev....men jag fick bara skit.....nu vill hon vara vän men det tåget har gått.Solig
  • ulfsas
    Anonym (Sträckläst 40 sidor) skrev 2013-05-04 01:07:31 följande:
    Favoritar!
    Bara 395 sidor kvar att läsa då.....Tungan ute
    Man, 49 år, Sundbyberg.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!