Inlägg från: Anonym (puss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (puss)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vet inte vad jag känner. Jag vet inte vad jag vill. Men, jag vet att du var bra på att kyssas ;) Jag vet att jag sa nej till att följa med dig hem. Har tåget gått? Jag vill gärna ses igen!

  • Anonym (puss)

    Hmf, jag skulle kanske följt med dig hem. Men jag är så rädd att det skulle stanna vid ett ons. Jag vill mer med dig. Jag vill gå på en riktig dejt. Bara du och jag. Men jag vågar inte fråga. Och när jag var bestämd på att jag skulle åka hem till mig så betydde det inte att jag aldrig vill. Jag vill. 

  • Anonym (puss)

    Är det tre-dagarsregeln som du kör? Varför hör du inte av dig? Har du ångrat dig? Vill du äta lunch med mig på söndag?

  • Anonym (puss)

    Jaha. Då ska vi på drink imorgon då. Så som jag har trånat och längtat efter denna kväll. Men ärligt talat, nu vet jag inte vad jag vill längre. Totalt livrädd. Rädd för att såra dig, rädd för att du ska såra mig. Ska vi skita i det hela? Jag vet att folk säger att det är en försvarsmekanism. För att han innan dig gjorde mig så fruktansvärt illa. Vet du om hur illa han har gjort mig? Jag tror inte att jag kan älska dig. Även om du hade varit perfekt att älska så kan jag nog inte göra det. Jag tror att jag är förstörd. Jag kan nog inte älska någon igen. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!