Inlägg från: Anonym (bu för dig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bu för dig)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till en "vän"

    Hur kan du sitta och säga att jag är fet till min allra bästa vän? Jag gick upp 20 kg under min graviditet och födde fram en FRISK NORMALSTOR bebis. Du knappt upp nåt och födde en mycket liten bebis pga att du blossade dig igenom hela graviditeten! Ditt barn har haft andningsuppehåll och kämpar fortfarande med att komma upp i normalkurva! Nej tack, jag har hellre 10 kg bebisfett kvar än ett litet sjukt barn. Din dåliga mamma, det är ditt fel!

    Sen sitter man inte och rådissar någons liv rakt upp i ansiktet på henne bara för att man egentligen är avundsjuk på det! Fattar du inte att hon blir ledsen??? Synd för dig att du inte kommer nånstans med ditt liv men var inte elak mot X för att hon tog tag i sitt!

  • Anonym (bu för dig)

    Varför försöker du få mitt förhållande att framstå som dåligt, min man som trög och mitt yrke som värdelöst? Mår du bättre av det?
    Det är DITT förhållande som suger. Han har ändrat dig totalt men du säger att det är till det bättre. Det är alltid J hit J dit, han är sååå smart, han är sååå rik, han är sååå bra. Du kan inte ens prata normalt med honom utan en massa löjliga ord och barnspråk. Haha jag hörde er prata när du var här!
    "Nej men lilla äjskingfloffen ja äjkar dej... Men ja vill pjata me dej men ja hinnej inte nuuuu... Pluffen säj inte såj.. Ja äjkar ju deeeeej!"

    SKÄRP DIG FÖR FAN DU ÄR 25 INTE 15!!

    Det värsta är väl ändå att han KRÄVER detta språk, fattar du inte att han trampar på dig?? Vad fan är det för fel på er?? Ni läser till jurist bägge två - väx upp!
    Oh. My. Fucking. God!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!