• Empiiis

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Efterblivna jävla fitta. Du är så jävla hatad.
    Allt som ska göras ska göras på ditt sätt. Så fort du öppnar din fula käft pratar du bara om dig själv. Hur fan kunde jag låta dig bo i mitt hem under 1 månad när allt du gjorde var att klaga på maten, på tvätten (tvätta själv då för fan om det inte passar dig. DU blir sur på mig för jag inte går upp och gör frukost till dig???!! Du är en sån jävla fitta.
    Min man säger att om man skulle halshugga dig skulle ditt huvud aldrig sluta rulla. Och det stämmer fan. SÅ jävla bra eftersom du har komplex för ditt fula runda huvud.
    Inte undra på att ALLA hatar dig din jävla energislukerska. Det roligaste är att även din släkt tar avstånd på dig. Åh vad roligt det var när din brorsa satt och beklagade sig över dig till mig. För att inte tala om när din pappa sa att han hatade dig.
    Och när du började slåss med mig och jag slog tillbaka och gav dig ett blåöga. DÅ var det mitt fel att du inte kunde gå på arbetsintervju och jag skulle betala dig för att du inte skulle få det jobbet. Eller när du började skrika och slå mig och skulle slita av mig koftan jag lånat så den gick sönder... dens kule jag också betala för?! HUR FAN TÄNKER DU?
    Alla dina så kallade vänner har sagt upp kontakten av exakt samma anledning.

    Förresten

    JA DU ÄR FUL OCH JAAA DEN DÄR TRÖJAN FÅR DIG ATT SE FET UT PRECIS SOM ALLA ANDRA JÄVLA PLAGG.

    Har väl sagt ungefär hälften till henne.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!