• Heisan

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym skrev 2011-12-29 15:24:49 följande:
    Till mitt ex:

    "Jag börjar bli så tacksam att du gjorde slut, för du befriade verkligen mig.

    Jag trodde ju hela tiden på dina ord, att du skulle ta tag i dina problem, att du skulle förändra dig, att du ville det. Att du "nog" kände kärlek till mig, bara inte vågade älska fullt ut pga av tidigare svek... å herregud vad billiga lögner. Och så alltid dom där små nertryckande kommentarerna när jag någon gång var bara glad och spontan och mig själv. Dom som sänkte mig lite.. sen gångerna du var rakt av råelak, men menade att det var jag som var humorbefriad.

    Den totala bristen på verklig ånger över dom hemskaste sakerna du gjorde mot mig(och andra). Du sa sist nu att du visst det var ledsen för vad du gjort, men att du inte hade kunnat göra det om jag inte hade gått med på att ha en relation med dig. Herregud; snacka om att inte ta ansvar och vägra ta och bära skulden för vad du gjort. Men jag var så blind av kärlek, och mina "rosa glasögon" och min önskan att vi skulle få ett bra liv med vår lilla familj, gjorde att jag inte såg dig som du faktiskt är. Det tog tid och var smärtsamt att inse hur mkt du faktiskt manipulerat och lurat mig. (dina lögner var alltid så trovärdiga)

    Men nu.. månader efter, så växer tacksamheten, över att du faktiskt gjorde slut, trots att du gjorde det på ett ett så lågt sätt och vid sämsta möjliga tidpunkt. men det visade mig ju bättre vem/vad du faktiskt är. Och med tiden läker jag.. och kommer att få chansen att träffa människor som är helare, starkare, friskare och kärleksfullare än du. Så TACK för att du dumpade mig! Du gav mig min frihet. "
    Herregud Har du varit med mitt ex? Kunde ha varit jag som skrev det...
    När du tittar på himlen vad ser du då? Stjärnorna eller universum?
  • Heisan
    Anonym skrev 2011-12-30 10:23:02 följande:
      Hehe... nja... dom finns nog i liknande exemplar... i det sjuka brukar allt bli så likt, det är det sunda och fina som gör människor unika.. Inte kul dock att höra andra blivit skadade. Men grattis till att det är ett ex!
    Tack Ja det var det snällaste han gjort mot mig-att lämna mig..
    När du tittar på himlen vad ser du då? Stjärnorna eller universum?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!