Inlägg från: Anonym (bli min) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bli min)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vet inte hur många gånger du har sagt till mig att det inte kommer bli vi två. Men jag vill inte ge upp och så länge som du leder mig in i sängen är du min utan att veta om det. Jag kommer aldrig erkänna för dig vilka känslor jag har för dig. Men jag hoppas att du kommer finna mig på vägen av resan. Men just nu är jag nöjd med att vara din på det sättet jag är idag. Men vem vet.

  • Anonym (bli min)

    Jag ser att du ser mig. Jag ser ett intresse, men du nekar dig själv att känna. Jag vet att vi hör ihop och att du är min andra hälft. Jag har så mycket känslor för dig att jag inte vågar se dig i ögonen. Jag är så rädd att du ska se dom. Du har sagt så många gånger att du inte vill ha ett förhållande. Men varje gång du kysser mig sjunker mitt hjärta,  för jag vet att det aldrig blir vi. :(

  • Anonym (bli min)

    Jag tror jag älskar dig nu......Men du känner inte alls som jag gör. Det gör mig ledsen. Jag blir så svag när du är här. jag ligger och tänker i mitt inre hur mycket jag tycker om dig utan att du vet om det. Bara du rör mig är jag din. Men som du sa innan och sagt i månader nu. Jag är inte rätt kvinna för dig, och kommer aldrig bli. Gråter

  • Anonym (bli min)

    Du stal mitt hjärta så brutalt. Du var somtvå personer som aldrig kunde bestämma sig. Sen stampar du på mig. Men jag klarar mig nog ändå. Tar bara lite tid att resa sig  igen.

  • Anonym (bli min)

    Idag tog jag äntligen steget att radera dig från mitt liv. Det känns konstigt, lite panikartat men ändå så jäkla skönt. Nu kommer jag inte kunna ringa eller smsa mer. Jag ska gå ur det  här men äran i behåll. Ska inte låta mig utnyttjas igen. Jag är så arg och besviken  att jag bara önskar att jag träffar dig en dag och vet att du är inget för mig mer. Nu ska jag bara laga hjärtat med karlssons klister för det sägs  hjälpa mot trasigt hjärta. >Önska mig lycka till på vägen!!!

  • Anonym (bli min)

    Jag önskar att min svartsjuka hade försvunnit för evigt, för då hade jag nog aldrig känt att jag skulle vilja möblera om dit lilla ansikte med min knytnäve.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!