• AAS10

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till min pojkvän:
    jag känner att du verkligen är rätt, Vi planerar vårat liv i hop som sambos, men jag vill gifta mig, kan vi inte ta steget och förlova oss???

  • AAS10

    Till exets partner:
    snälla lämna mitt förflutna i fred, visst levde jag med din sambo, men jag älskade din sambo en gång i tiden! och vi hade det bra... en gång i tiden... varken du vill eller inte.... ta inte bort dom känslorna jag hade.... Jag stör er inte ens en gång, så snälla sluta störa mig... framförallt med mitt privatliv... från förr....

  • AAS10

    en del av ett mail svårt och veta om man vill skicka eller inte....

    Men nu blir jag lite sådär faktiskt, man säger ju att man ska blicka framåt.. men vill jag det? vi har haft ett helt underbart år tillsammans, och det är ju lixom inget jag vill göra ogjort, det är så extremt många fina minnen. så mycket kärlek, så mycket .mys, så mycket närhet, så mycket känslor, så mycket trygghet. och det..... det vill jag ALDRIG glömma. Kommer alltid blega tillbaka på det här året när det gäller våran kärlek.

    men visst blicka framåt är ju också toppen. det är väldigt viktigt, och med dig vill jag väldigt gärna göra det, jag är nyfiken om vad livet har oss och ge, vad som kommer att ske. Men jag är säker på att det kommer bli mycket motgångar, en del tjafs MEN jag är lika säker på att det blir en väldans massa kärlek, framtid och fortsatt mycket mys, värme och trygghet.

    Önskar jag hade det där körkortet som hindrar oss för våra drömmar om ett gemensamt boende, Jag längtar, och jag ska verkligen kämpa för kortet, för jag vill ha oss i en familj, du är allt jag vill ha och lite till. Du är verkligen MANNEN i mitt liv, den där alla pratar om att dom ska hitta. det bästa är att jag inte ens behövde leta. Du fanns bara där en dag.

    Du är verkligen den jag vill gifta mig med.... den mannen jag vill ha barn med..

  • AAS10

    Till exet:
    Ta nu för fan hand om din fru! behandla henne med den respekten hon faktiskt förtjänar, hon verkar underbar, så behandla henne därefter... behandla henne inte ens halvvägs mot vad du behandlade mig..... sedan en sak till: väx upp förhelvete och våga vara en man!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!