Inlägg från: Anonym (Tapio) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tapio)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    När vi träffades hade jag just avslutat ett långt förhållande. Alla tre vart lidande av mina känslor till dig. Önskar jag träffat dig nu för du är det jag vill ha! Leken vart allvar men då hade du redan tagit skydd.

    Jag saknar din raka näsa, ditt ljusa hår, din lukt och ditt leende som gör mig knäsvag än. Förlåt att det vart som det vart. Men du ska veta att i mina tankar är det bara Du!

  • Anonym (Tapio)

    Du ljuger, manipulerar och vrider allt till din fördel. Du är värre än en igel och förtjänar inte din fru. Hela ditt liv är en lögn och det är du som har skapat den. Att spela ut mig mot din fru för att du skulle få den njutningen du ville ha var det elakaste jag varit med om. Hon är det finaste och goaste och du hennes raka motsats.

    Om du inte varit gift och haft barn på väg skulle du ha lämnat henne för mig var dina ord...
    Du var inte kär i henne men ni var gifta då kan man inte gå. Du ville ha mig som din älskarinna och extra fru.
    Någon som ger och inte bara ligger där var dina ord. När jag hittade en ny då började helvetet från din sida. Jag hade lurat dig och nu ville du dö. Du kunde inte leva med den skulden jag satt på dina axlar. Jag var aldrig din älskarinna och kommer aldrig bli. Du ljög ihop en historia för din fru som aldrig mer ville mig se. Att du levt i en annan värld där jag och du var ett men det gick i kras då jag träffade min nya är inget jag kan göra åt.

    Våran kontakt som vänner gick över styr då jag valde att lämna min man. Du trodde uppenbarligen det var för din skull. Hur du nu kunde tro nå sånt dumt?  Du började ringa och smsa mig dygnet runt. Vart less och bad dig sluta då jag inte hade intresse av dig. Du suckade varje gång din fru begärde dig att lyfta fingret och att hon ALDRIG gav dig sex. Är det ljungfru födsel månntro?

    Att jag var roten till allt ont och hade lurat dig i fördärvet var din förklaring till din "kära" fru.
    Att hon väljer att tro dig det är hennes förlust. Har försökt förklara men hon berättar allt för dig som vridet det till något annat. 

    Bad dig söka hjälp för längesedan då jag tyckte att ditt beteende var sjukligt. Nu har jag på svart och vitt att du inte är frisk. Inte konstigt du mister jobb och måste flytta emellanåt.

    Tack och hej hoppas jag dig aldrig mer ser

  • Anonym (Tapio)

    Ett sms jag hade velat skicka. Men det kommer inte hända då han är "förbjuden frukt"

    Jag är beredd att ta "problemen"  och mitt Hjärta har du...

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!