Inlägg från: Anonym (once again) |Visa alla inlägg
  • Anonym (once again)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag saknar dig, dina kramar och kyssar och kärleksfulla gester. Dina ögon och din humor och till och med dina snarkningar. Vårt sex saknar jag mest av allt.. kom hit och ta mig, slicka mig, håll fast mig, var naken med mig.

    Jag kan inte ta ett sånt här abrupt avslut, jag hänger inte med.

    Jag tror att det är lite "mitt fel" att du inte kände dig kär - jag var inte tillgänglig emotionellt, samtidigt som jag överöste dig med ömhetsbetygelser. Jag har så mycket kärlek inom mig! Men du måste ha känt instinktivt att jag inte hade släppt mitt förflutna, jag älskade mitt ex och vågade inte känna så starkt för dig. Vi skulle inte ha tagit varandra för givet. Det känns faktiskt bättre om det finns lite sanning i detta, även om du inte har tänkt på det medvetet. Då är det inte bara jag som är "fel" för dig, det kan jag faktiskt inte tro. Vi passar så bra ihop på de flesta vis. Vår historia är så lång.

    Så nu sitter vi här i på var sitt håll och har ingen att kramas med. Jag hoppas att jag får träffa dig snart och hålla om dig igen, oavsett vad som händer med oss i framtiden.

  • Anonym (once again)

    Det känns som om jag har en massa saker osagda sen du gjorde slut, som jag inte verkar kunna få ur mig via munnen, så jag får väl ta det via det skrivna ordet..


    Jag vill ha sex med dig igen. Gärna ha dig som friend with benefits. Detta då jag inte är sugen på att leta efter ONS hela tiden (även om det är trevligt ibland), och vi redan har hunnit lära känna varandra. Klart jag skulle kunna leta på nån annan att lära känna och träffa regelbundet, men det krävs en hel del jobb att hitta nån man klickar med. Jag är sugen på att utforska fler kinky grejer, och i så fall vill jag ligga med någon jag litar på.


    Jag letar heller inte efter kärlek just nu i mitt liv, känner mig som i ungefär samma sits som när vi började ses i höstas. Dvs bränd av min förra kärlek, och nästan utan förhoppningar om att få uppleva samma sak igen. Jag har dock kommit lite längre på vägen att släppa XXX, och det tackar jag dig för. Jag bryr mig om dig och är tänd på dig (nähä!) men jag vet inte om jag var riktigt kär i dig. Trodde hela tiden att du var mer kär i mig, så det var en total överraskning när du gjorde slut. Jag trivdes dock med vårt förhållande, fast jag inte kände mig särskilt passionerad. Jag ville inte gärna säga nej till att vara ihop då jag ville fortsätta ha sex med dig. Jag vill inte förminska det vi hade, det är fint på många vis, men jag vill att du ska veta vilken slags känslor jag har för dig så att du inte missuppfattar mig när jag säger att jag vill ligga med dig igen.


    Well, jag hoppas att du inte tycker att jag är knäpp (på ett dåligt vis :P) Jag tror att det kanske är avtändande att säga såhär rakt ut, även om du hävdar att du inte vill ”spela spel”. Men nu har jag fått det sagt iaf, du vet var jag står och hur jag känner angående vår relation till varann, och hur jag vill ha det. Tycker du att det vore mer problem än benefits för din del, så är det ju bara att vi är vänner som vanligt.


    -


    Jag vill verkligen skicka det här men samtidigt inte.. eftersom jag hoppas kunna säga det IRL när vi väl umgås nån dag.

  • Anonym (once again)
    kvinna 34 skrev 2013-06-08 01:02:08 följande:
    Wow vad romantiskt inlägg nästan rörd när jag läser , vet du ens vad kärlek är stackare ? Om det ska liggas så liggs det för att älska och det betyder att älska och älskas av kärlek , och inte för nothing .Utan för du är hjärtats val va kanske därför det tog slut. Du är knäpp gök på ett bra vis du är uppriktig (-:
    Jadå uppriktig är jag alltid! Flört  Kärlek kan se ut på många olika sätt, tror jag. Jag har funderat över vad kärlek är i åratal, och haft erfarenhet av flera olika känslor/relationer, så jo jag vet vad jag anser att det är.

    Jag tycker inte att man måste älska för att ligga, men det blir ju såklart mycket bättre om det är känslor med i sammanhanget. Och just därför så vill jag ha sex med den här personen, som jag tycker om, även om jag inte tror på att förhållande med personen. Det är säkert osmart av en massa anledningar, men ja, här ville jag skriva av mig mina känslor istf att skriva till den berörda personen. Trevligt med respons även om du tycker att jag är knäpp Tungan ute
  • Anonym (once again)
    kvinna 34 skrev 2013-06-09 20:38:54 följande:

    Tycker absolut  du kan skicka det Tungan ute
    Haha vi får väl se..
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!