Inlägg från: Anonym (sincity) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sincity)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    "Mamma för fan, det räcker att du ringer 1 samtal varje dag till mig, du behöver inte ringa 5 gånger, och sluta ring innan 12!!!"

    "Lillasyster, du ska bara veta vad vår gemensamma pappa har sagt och gjort emot mig hela min barndom. Sluta vara så förbannat naiv och bortskämd!"

    "Pappa, kan inte du bara dra åt helvete?!"

    "Lillebror, du hade en jäkligt lätt barndom, du har en pappa som gör allt för dig, sluta göra som bara du vill, skaffa dig ett jobb och en ryggrad, sluta prata skit om din familj och om alla andra, så kanske människor faktiskt kanske börjar tycka om dig."

    "Till min sambos storebror, Kan inte du vara snäll att flytta hem, hem till alla andra djävulsyngels kollektiv. Du gör världen en tjänst om du bara försvinner. Du är över 30, men beter dig som 14, för fan väx upp. Sluta supa och sluta skylla alla dina problem vare sig det är ditt barn, din ekonomi eller din ångest på mig och din bror. F*ck you!"

    "Världen, min mamma är bipolär, min pappa är alkoholist, ja, vi har tre olika pappor, ville du säga något eller?!"

    "Till min sambos mamma. Ser du inte hur dåligt din son mår när du aldrig hör av dig? Du stoppar huvudet i sanden när det kommer till storebror. Du vet väl att han slog lillebror på käften förra helgen? Sluta låt dina män gå före dina barn. Ja det var ditt fel att min sambo blev misshandlad både fysiskt och psykiskt, det var ditt fel att du inte gick emellan när ditt äckel till gubbe började slå, det är ditt fel att du gömde dig inne i sovrummet när din son låg i vardagsrummet och grät efter dig. Sluta favorisera vissa av dina söner när vissa andra försöker säga sanningen. Skärp dig för faan!"

  • Anonym (sincity)

    Jag är trött på det här livet! Jag vill framåt och det vill inte du.. jag hoppas någon gång att du ska förstå men du lever i total förnekelse om vad som händer rakt framför näsan på dig. Jag vill känna ett värde i mig som person men det enda du gör just nu är att trycka ner mig och får mig att gråta, när ska du förstå det? Jag ger upp!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!