Inlägg från: Anonym (väx upp !!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (väx upp !!!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Du är 24 år, har sambo, hus och barn. Du måste växa upp och förstå att du inte kan åka hem till mamma hela tiden för att du "behöver sova". ALLA föräldrar behöver sova! Du är inte ensam om det!
    Du förstör för oss andra som också vill ha kontakt och hjälp av mamma!
    Ser du inte att mamma har tröttnat? Att hon tycker att det är jobbigt att du är där hela tiden och kräver hjälp och uppmärksamhet?
    Det skär i hjärtat att du lämnar bort barnet utöver alla gånger mamma passar hen. Du har hen ALDRIG hemma!
    Din egentid är så fruktansvärt viktig att du inte ens klarar att vara hemma ensam med hen medans din karl är i skolan, det är hemskt! Fattar du inte det?
    Du säger att du är deprimerad, javisst, 90% av svenska folket är deprimerande. Det är ingen ursäkt till att inte ta hand om sitt eget barn!
    DU satte hen till världen, DU får ta hand om DITT barn! Det är INTE mammas ansvar och plikt!!!!!!

    (Ursäkta, är grymt arg och besviken).

  • Anonym (väx upp !!!)
    Anonym (dåligt..) skrev 2013-05-31 11:18:27 följande:
    har du någon gång varit deprimerad? Jag fick själv en förlossningsdepression och mådde så psykiskt dåligt att jag inte klarade av att ta hand om mitt barn, jag fick hjälp från soc så någon kom hem och hjälpte mig, det var inte roligt att ha en främmande människa där men det var det jag behövde..  tycker du kan komma igen när du mått lika dåligt själv...
    Ja, jag har haft diverse psykiska sjukdomar och VET hur det är.. Detta handlar inte om att inte kunna, hon vill inte och är lat.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!