• Unbreakable

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till mitt älskade pjono, om jag bara hade mina kära noter hemma hade livet varit så mycket enklare, jag övar på mina ackord varje dag. Ja du låter så falskt men jag ska inte stämma dig, tror jag. Det blev rödblond med guldslingor och det ser vackert ut. Men det är också allt och livet känns så hopplöst.

  • Unbreakable
    Anonym (Du vet vem) skrev 2013-05-06 20:41:00 följande:
    Ronny jag älskar dig ? Livet har varit tufft mot oss båda. Vi är två väldigt olika personer men jag respekterar dig och älskar allt det som gör det till den du är. Låt oss alltid finnas där för varandra. Halva våra liv har passerat i stress och förvirring, låt oss fylla den andra halvan med kärlek och värme. Visst har vi väl båda förmåga att älska?

    Vet du, det där håller jag med om. Jag ska finnas till ( I någon möjlig kärleksfull form ) för min älskade sen ungefär 14 år tillbaka. Jag ska kasta en slängkyss till stjärnorna på himlavalvet varje kväll och minnas dig. När jag spelar och sjunger tänker jag på dig. En pank "pianist" som jag utan rätta noter kommer knappast långt här i världen. Jag ogillar skarpt min livssituation , nångång ska det väl ändras men nu ser det dystert ut.


     


     


     


    Practise makes permanent.

  • Unbreakable

    JA, Kidnappa mig om du törs, (jag har just klipptrosorna och har en grensax och högrep i garaget )Hmmm vi måste hitta ett brottsligt namn åt dig. Karl Maskulin eller Patte Stoor. Äh Al Capone duger. Du bor på Pittvägen i Kåtnäs. Välkommen hem älskling.

  • Unbreakable

    Det här är mitt bidrag till världsmästarskapet i dårskap, få se om nån idiot har mage att klubba igenom det här men sant som det är sagt.
    Jag Hanna Maria Stenros tager dig JEAJ till min äkta make att älska i nöd och lust.

  • Unbreakable
    Anonym (älskar) skrev 2013-05-07 17:22:21 följande:
    Jag ber dig på mina bara knän...välj mig! Jag klarar mig inte utan dig!
    Varför klarar du dig inte utan honom/henne? Det borde du göra klart för den du älskar. Varför vågar du inte skicka det där sms.et?
  • Unbreakable

    Ta reda på varför han inte svarat, vilka erfarenheter han har av personer i sin närmaste omgivning. Har han barn som han blir av med om han svarar eller blir han psykiskt eller fysiskt misshandlad av närstående, hemlös och falskt anklagad för sånt han inte gjort om han svarar. Dessutom kanske han tror att du lämnar honom i sticket när du märker några av hans svaga sidor som han inte vill diskutera med någon annan än dig. Knutar brukar oftast lösas när man träffas på tuman hand utan skvallerbyttor som kan läsa sms.

  • Unbreakable
    Anonym (älskar) skrev 2013-05-10 11:42:48 följande:
    Ja... om du menar mig så är det en aning spooky det här som du skriver.

    Men jag har föreslagit att vi ska träffas jag, får ge honom tid...han får all tid i världen av mig och det vet han. Men inte under vilka omständigheter som helst. Inte på bekostnad av mitt liv. 
    Han har ingen kulturell/religiös/utländsk bakgrund som går stick i stäv med din och inga föräldrar eller syskon som har starka åsikter om vem han ska gifta sig med eller vem han får umgås med. Ingen svartsjuk partner som kollar hans sms heller eller tillräckligt stora barn som kan radera sms. Har han egen lägenhet eller bor  han hos sina föräldrar? Om han har allt i skick, mao får rå om sin egen frihet och inte svarar på sms alls fast han läst dem är han kanske inte intresserad eller så är det något annat som är viktigare för honom. Ju äldre man blir desto mer faktorer spelar in och man känner att man måste visa hänsyn åt så många. Om det nu blev för mycket för honom så gå fram lite försiktigare.
  • Unbreakable

    Här får du din vattenpuss för att du skrev att jag har ormögon, anakondalinser har jag inte heller. Mina ögon är brungröna. Huggormsmamman har rödbruna ögon. Jag ångrar att jag dödade henne, hon hade många ungar i magen. Jag borde ha skickat henne levande till en som kallat mig för hora istället. Men jag kan inte vara så elak som du.

  • Unbreakable
    Anonym (saknar dej) skrev 2013-05-19 00:51:15 följande:
    åh skulle önska att jag kunde köpa några timmar att spendera med dej i himlen så jag kan säga det jag inte fick fram då du ännu levde, jag saknar dej så det gör ont och älskar dej
    Du kan väl använda en telefon, de brukar finnas i jackfickan hos dina kompisar om du ine vill använda din egen. Hur vet du att personen inte älskar dig då, han/hon kanske inte får säga det för kommer det fram råkar du i blåsten. Flört

    Till en person jag älskar : Jag spelar mitt instrument men tänker inte bara på dig, utan också på en sjuk liten flicka som har aids. Glöm det där med att vara rädd för döden, överlämna ditt liv till sanning och liv, håll dig på rätt väg och agera med medmänsklighet. Då kan du möta döden med ett ljust och lugnt sinne. Men än är det inte dags att dö, det finns många som behöver dig. Dö kan man göra på ålderdomen. Jag förlåter dig, älskar dig och kommer aldrig att glömma dig.


  • Unbreakable

    Jag förlåter dig men anar att du inte förlåter mig. Det är alltid något i vägen men jag önskar dig allt gott oavsett om vi ses igen eller inte. Jag är faktiskt inte såhär dum, men man måste ha en galning att skylla på ibland. Just nu kan jag vara den där galningen men om en vecka får jag vara mig själv igen...en intelligentare och stabilare människa.

  • Unbreakable
    Hollyhobbie05 skrev 2013-05-26 21:31:26 följande:
    Hur kan du säga till någon du älskar SVIN !!!!!
    Ett förälskat svin sa till ett annat, - Jag älskar dig! Efter ett år insåg båda svinen att kärleken är blind och förälskar sig i någon annan som också visar sig vara ett svin. Efter 10 år inser de att de kan leva med varandra och uppskatta varandra fast de är svin. Livet är grymt.
  • Unbreakable

    Är ni inte nöjda nu, ni har hämnats er kloakråtta! Ni har stulit nästan allt jag har min kropp, min själ och min ande, mina barn, min mans kärlek, mina drömmar och framtidsplaner och ni har förstört så mycket i mitt liv. Ni har stulit min e-postadress och identitet. När ni brinner i helvetet i evighet kom ihåg att ni haft tid att vända om men er egoism och girighet drev er till det ni är idag. Behåll era lögner och er falska bild av mig, för det är väl det enda ni kan njuta av och som ger er en känsla av präktighet. Det finns inget mer av värde att stjäla här, ni får hitta någon friskare, snyggare och rikare att utsuga.

  • Unbreakable

    Du anar inte, men det är omöjligt att sluta älska dig. Jag ska inte störa men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag tycker det är orättvist att jag aldrig fått en ordentlig chans att förklara varför det blev som det blev, visste du det hade du förstått. Du behöver någon vackrare, känslokallare, rikare och friskare människa än mig. En människa som inte kan älska och som inte går sönder av dina svek.

  • Unbreakable

    Asjobbigt, sen vet man inte om man gjorde rätt eller fel heller. En tröst är att du blir mindre attraktiv med åren så han vill säkert inte ha dig efter 20 år.


    Anonym (den tysta) skrev 2013-06-12 20:06:06 följande:
    Jag vill ha dig, känna din nakna kropp emot min, kyssa dina underbara läppar, ha härligt, porrigt sex med dig tills morgonen gryr. Men det är så förbjudet och går inte för sig, alla runt omkring oss skulle flippa ur och våra liv skulle bli ett rent helvete! Min pojkvän skulle hata oss båda för resten av våra liv.
    Tyvärr kan jag inte släppa dig hur mycket jag än försöker, jag vill ha dig, kosta vad det kosta vill!
    Men ärligt talat vet jag inte ens om du vill ha mig, det har verkat så de få gånger vi har träffats... Åh, dina blickar!

    Detta är så jobbigt!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!