Inlägg från: Anonym (glad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (glad)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Man kan ju fråga sig vad jag gjort dig  för att förtjäna detta? jag har älskat och förlåtit mycket men blir bortslängd för precis ingenting och utan ens en förklaring. Du tog med dig dina saker när jag inte såg o bara försvann utan ett ord. Varför?

  • Anonym (glad)

    Ditt jävla fega otrogna kräk, hur fan kunde du dra in barnen i detta och utsätta oss för det i ett jävla år. Du är någon jag verkligen föraktar. Ge mig mina saker och dra åt helvete.

  • Anonym (glad)

    Börjar bli dags att du växer upp och står för dina handlingar och slutar skylla alla misstag på alla andra.
    Jag vet vad du säger om mig bakom min rygg, jag vet vad du är ute efter men du kan inte fortsätta behandla mina barn illa för att du  inte klarar av dina hat känslor mot mig. Du är en svag människa som blir lycklig av andras olycka. Väx upp du är snart 36 år.

  • Anonym (glad)

    Borde du inte skaffa egna vänner istället för att umgås med mina gamla avlagda som du under ett helt år bara snackat skit om.  Hur var det?, vi skulle inte ha något med varann och göra längre men ändå ska du nässla dig in och umgås med forna vänner till mig, hm det ända ni har gemensamt är mig.  Trist att du inte kan skaffa egna utan ska fortsätta härja i mina fotspår. Gå vidare och sluta tänka med det "lilla" huvudet och se till dina barns bästa. Du är patetisk. 

  • Anonym (glad)

    Du är patetisk och borde sluta bete dig som du gör. Jag är inte dum och vet vad du och den andre är ute efter.  Leker man med elden bränner man sig

  • Anonym (glad)

    Saknar dig inte alls och skulle önska du sluta besöka mina sidor som "osynlig"... vill du mig något så börja öppna käften annars kan du lika gärna sluta snoka  och låta mig va på alla sätt. Tack o adjö

  • Anonym (glad)

    Skitsnackare,  jag har det bra utan er och varför tror ni jag inte svarar eller hör av mig... enkelt. Jag lägger inte ned energi på folk jag inte bryr mig om.  Om ni finner det roligt och spännande att prata om mig så varse god, jag varken vill eller orkar bry mig om det eller er.  Men hoppas ni en dag även får höra vad som sägs bakom er egen rygg av era så kallade vänner. 

  • Anonym (glad)

    Du äcklar mig och fler därtill genom att knulla din arbetskollegas fru (som han inte vet om) och som är nästan dubbelt så gammal som du och som är mormor till en lika gammal tjej som din egna dotter. Är du verkligen så ful och oattraktiv så du måste ta det lilla du får.. patetiskt.

  • Anonym (glad)

    Idiot 1 och idiot 2..  lägg ned, det kommer inget gott ur det ni gör just nu, det blir bara svårare för er att se till det viktiga istället för att gotta er i det oviktiga som inte skadar andra än er själva i slutet.

    Jag har valt att inte bry mig om er eller låta ert skit styra mitt liv, glöm o gå vidare så blir ert liv bättre ska ni se. Önskar inte va er medelpunkt eller ert samtalsämne, så skaffa er ett liv istället för att bygga ett på ert på hat runt mig.  Jag är inte där längre och kommer aldrig vara där igen, enkelt.

  • Anonym (glad)

    Är arg... tänk om ni fatta vad ni gör och vilka konsekvenser  det blir av ert handlande. Jag blir arg men det viktiga skiter ni i och det är barnens känslor. Finns de ens i era tankar?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!