Inlägg från: Anonym (helgflirten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (helgflirten)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Hörru, när ska du sluta att utnyttja tjejer? Samma sak varje gång, du tar hem en tjej över helgen och när hon åker hem tar du nästa, såg det för jag fattade att det hade varit en annan tjej hos dig när jag kom den där helgen! Nu konfronterade jag dig aldrig, men kom aldrig åter igen. Du gjorde samma med nästa tjej, det vet jag. Hörde. 
    Nu fortsätter du. Du är för sorglig, så trasig och vilsen, vet inte vem du själv är. Jag vet att du är osäker, så spela inte så j*vla tuff och hård!  

  • Anonym (helgflirten)

    När jag bestämde mig för att stänga dig ute ur mitt hjärta, så kom den riktiga kärleken. Så jag förstår nu att det var du som lärde mig att inte vara så rädd och osäker. Du lärde mig det genom att såra mig, och jag upptäckte att jag faktiskt överlevde det!
      Igentligen är du en fin människa under den hårda ytan, trots allt. Ta hand om dig och se till att bli hel, önskar dig alla lycka. Hjärta

  • Anonym (helgflirten)
    Anonym (1 2) skrev 2013-10-28 10:43:47 följande:
    Du är den fulaste människan ja vet !!! Sluta lägga upp bilder på fejjan på dig själv hela tiden ..Skiter i din nya frilla du är ändå skitful!!! Spelar ingen roll vad du gör du kan inte se bra ut! Finns inte en chans!!!
    Låter som att du är lite avis?
  • Anonym (helgflirten)
    Anonym (1 2) skrev 2013-10-31 17:26:25 följande:
    Nej men det här var en tråd man få skriva det man inte vågar.. denne människa jag skriver om är verkligen ful & det vore ju inte så snällt att skriva det till denne därför skriver jag här..
    Har alltid velat skriva det någonstans & nu äntligen fick jag det UTAN att personen i fråga behöver veta.
    Jag lovar denne e så ful att det är SYND om denne tandköttet syns när hen skrattar tänderna stora som från en  häst ögonen ser trötta hängiga & blaskiga ut man kan bläddra bland dennes alla hakar osvosv... men ja avundsjuk ..neee....
    Hehe....nej det låter inte särskilt vackert måste jag hålla med om. Skönt med denna tråd att man får skriva av sig ;)
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!