Inlägg från: Anonym (M24) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M24)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Varför måste du ljuga för mig? Jag trodde du var annorlunda än alla andra människor. Trodde du gick att lita på. Sen är det jag som står där som en jubelidiot. Jag är så trött på det.
    Säg inte sånt du inte menar!!

    Jag vet att jag måste gå igenom hela jävla "komma över-processen" nu. IGEN. Jag bad inte om detta!!! Varför kom du tillbaka in i mitt liv om det skulle bli såhär?  Inatt drömde jag om dig. För trots att jag försöker glömma är det inte så jävla lätt, mitt undermedvetna är smartare än jag.

    Jag drömde att du skrev att du ville vara med mig, fick en hel jävla kärleksförklaring. Sen vaknar jag upp och inser att det bara är en dröm. 

    Jag älskar dig, att du inte förstår hur mycket jag gör det. Det var jag som klippte, jag vet, men för att jag insåg att du ljög. Men ibland vill jag bara skriva/ringa och säga att jag vill ha dig, att jag skiter om du ljög. Bara för att jag älskar dig så.
    Det gör så jävla ont.  Orkar inte gråta efter dig nåt mer. Mitt liv är redan skit som det är. Men att prata med dig varje dag, att jag kände mig omtyckt/älskad, fick mig att le. Jag hade något att se fram emot, något att leva för. 

    Men nu kommer kallducshen, jag har inget längre.  

  • Anonym (M24)
    Du är allt jag nånsin önskat
    Du är allt jag nånsin drömt
    Och du är den som får mig hoppas
    Du är den som får mig le

    Jag älskar dig....och kan inte glömma dig. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!