Inlägg från: Anonym (överlevare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (överlevare)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Snart är det 2014. Då hoppas jag att jag äntligen kommer över dig helt och fullt, vare sig jag förblir singel eller inte. Jag vill väldigt gärna träffa någon, men jag vill inte träffa någon bara för att han eller hon inte är du, för det vore inte rättvist mot den personen. Du har gjort det extremt svårt för mig att komma över dig, och jag tror inte att du inser det.

    Men jag har kommit en god bit på väg i alla fall. Jag är stolt över mig själv, och glad att jag tog mig mod till mig att äntligen konfrontera dig, äntligen stå upp för mig själv. Mer än så kan jag inte göra. Och det kändes väldigt skönt. Även om du inte har förstått hur du burit dig åt, så verkade det som att du i alla fall lyssnade, som att någonting väsentligt har gått in. Kan bara hoppas att det innebär att du tänker dig för om du hamnar i en liknande situation i framtiden, att du inte utsätter någon annan för samma sak. Men jag kan inte veta. Jag kan inte veta någonting när det gäller dig. Och det får jag väl också acceptera.

    Nu är det i alla fall över och jag är inte längre fast i det negativa, utan kan nog faktiskt säga att jag gått ifrån det här som en mycket starkare och friskare människa än jag var innan. Du har av någon anledning varit extremt gränslös mot mig, på ett sätt du inte borde ha varit. Men nu har jag faktiskt lärt mig att sätta mina gränser själv. Att se mitt eget värde och inte låta någon trampa på mig igen. Och du var kanske en av de erfarenheter jag var tvungen att skaffa mig, för att äntligen lära mig detta.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!