• Anonym (M)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till mitt ex:
    Jag var aldrig kär i dig på riktigt. Jag fejkade alla orgasmer, i själva verket var varenda knull en plåga.
    Jag var alldeles för bra för dig, alla visste det, dina vänner sa det till mig bakom din rygg. Jag hoppas du föralltid ska bära med dig bitterheten över att ha förlorat mig. Hade du behandlat mig så som jag förtjänar att bli behandlad hade jag kanske stannat.
    Jag har nu i 2,5 år varit världens lyckligaste tjej tillsammans med en underbar kille du en gång kallade din vän. Han såg mig, han förstod vad jag förtjänade. Han ger mig allt du aldrig kunde, och jag älskar honom tusen gånger mer än jag någonsin älskade dig. Han har visat mig vad ett riktigt förhållande innebär. Han är mannen jag vill leva mitt liv med. Jag njuter av det faktum att du och han ser varandra nästan dagligen. Jag vet att varje gång du ser honom så påminns du om vad du har förlorat.
    Jag vet att du på alla möjliga sätt försöker följa vad som händer i mitt liv. Jag älskar att du fortfarande inte kan släppa mig.

    Inser att jag låter som en elak bitch. Men killen behandlade mig som skit och jag kan fortfarande inte komma över det faktum att jag bara lät honom göra det.
  • Anonym (m)

    Till min pojkvän:
    "Kära älskade J, jag vill inget hellre än att det ska bli vi livet ut. Tyvärr led jag i min tidigare relation i mer än 12 år och jag vågar inte satsa fullt ut igen. Jag vet att du får betala för allt han gjorde och det är så orättvist! Men snälla, orka med mig en stund till. Jag lovar att försöka. Fast vi har varit tillsammans så länge vågar jag ännu inte säga de 3 orden....jag vågar inte ta risken att gå in 110% när jag vet att jag kan bli sårad igen. Jag vill så gärna bli din fru både inför oss själva och gud. Orkar du vänta? Kram"  

  • Anonym (M)

    Till min kk: Jag är så jävla kär i dig :(

  • Anonym (M)

    Vad har jag nånsin gjort dig, har alltid, haft respekt för dig.

    Helt plötsligt, när jag är som mest utsatt då passar du på.. J***a idi** är vad du är. Du är så j***a avundsjuk, alla hatar din fru och du vet om det. Du försöker bara göra så att alla hatar mig också, men tyvärr du lyckas inte.

    Du är och förblir misslyckad. Jag hatar dig och din fru, verkar vara totalt sjuka i huvudet båda två.

    Du behandlade mig som skit men du själv har vart otrogen mot din fru i flera år, med en äcklig människa. Och du kallar mig som är en gift 3 barnsmor för dessa saker.

    Kommer aldrig förlåta dig, du är mindre värd än smutset under mina skor.

  • Anonym (M)

    Till min sambo;

    Jag har träffat någon annan. Någon som kan hålla mig om nätterna när du inte är hemma. Någon som inte tar mig för given. Någon som pratar framtid, resor och som säger att jag är vacker även när jag gråter. Jag önskar att det inte hade behövt gå såhär långt. Nu vet jag inte längre vilken fot jag ska stå på. Jag älskar dig, men även honom.

  • Anonym (M)

    Hej, jag vet...du är gift, du har barn, du är tjej, och jag är förvirrad men, nånting hos dig gör mig helt knäsvag. Jag önskar jag fick träffa dig oftare! Kram (puss) - M

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!