Inlägg från: Anonym (bläääää) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bläääää)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag tycker du är feg och svag när du inte kunde säga vad du på riktigt tänkte. Du skyllde på din livssituation och din hälsa istället för att bara säga att du inte tycker vi passar ihop. Dum som jag var trodde jag på dig och var faktiskt orolig för hur du hade det och hoppades att saker skulle bli bättre för dig. Nu när jag inser att det var en ursäkt kännder mig bara jävligt dum för all den tid jag lagt ner på att vara orolig för ditt välmående. Skaffa dig en ryggrad och lär dig ta itu med relationer som en vuxen människa.

  • Anonym (bläääää)

    Jag hatar dig för att du inte kunde berätta sanningen. Du fick mig att känna mig skyldig för att vårt förhållande inte fungerade. Jag gjorde allt jag kunde för att förbättra de saker i vårt förhållande som du tyckte var bristfälliga. Varje gång jag försökte avvisade du mig. Samtidigt märkte jag hur du alltid textade med någon. När din telefon ringde gick du bort för att prata och jag kunde höra genom väggen hur du skratta fast jag själv inte sett dig skratta på månader. Du fick mig att känna mig löjlig när jag undra varför mina saker var borta från vårt sovrum när jag kom hem ibland och när jag undrade varför våra foton var i en låda. För att inte nämna den där dagen jag kom hem från jobbet och hittade henne i vårt hus och du försökte ännu säga att det bara är min fantasi.

    Jag hatar dig för att du förnedra mig. Jag hatar dig för att du var för feg att säga sanningen. Jag hatar dig för att du inte ens kunde erkänna det när du blev fast. Fortfarande försökte du säga att det är jag som är paranoid och att jag bara måst försöka mera. Jag hitta alla de halvbrunna ljusen bak i garderoben i vårt sovrum. Jag hatar dig för att du tog henne hem till oss och till vår gemensamma säng.

    Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så värdelös och borttappad som jag gör nu. Det är du som borde skämmas för vad du gjorde men på något sätt är det jag som sitter ensam med skammen och inte vågar berätta vad som på riktigt hände.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!