Inlägg från: Anonym (VarbergV) |Visa alla inlägg
  • Anonym (VarbergV)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Det jag kommer att säga nu kommer för alltid att förändra vår relation. Varenda fiber i min kropp vibrerar, vill ha dig nära. Jag klarar inte längre av att se dig i ögonen eftersom jag är rädd att mina ögon ska avslöja mig. Jag är så förälskad i dig!

  • Anonym (VarbergV)

    Jag är så tacksam för de dagar då jag hittar mig själv igen och jag är så tacksam att jag då kan dela de dagarna med dig. Du har sett mig må så fruktansvärt dåligt så många gånger, att det känns så bra att få vara med dig och må fantastiskt bra! Det känns också så bra att jag aldrig behöver förställa mig. Jag kan vara den jag är och alltid känna mig trygg med det. Du finns där. Jag är tacksam för varje minut tillsammans med dig.

    Jag känner det som att vi smälter in i varandra. Det låter galet, men jag känner mig fysiskt och psykiskt sammanlänkad med dig. Möjligen är jag komplett galen! Möjligen fantiserar jag alldeles för mycket. Möjligen är det kärlek.

  • Anonym (VarbergV)

    M - jag behöver prata med dig. Vet inte riktigt hur jag ska säga detta. Detta är något av det svåraste jag gjort och kanske är det verkligen helt fel av mig att göra det, men jag känner att jag behöver vara helt ärlig mot dig. Mina känslor för dig är långt starkare än vad de borde vara. I ena stunden sänker det mig totalt, för att i nästa stund istället lyfta mig och fylla mig med energi. Jag försöker hantera det, men mina känslor blir bara starkare med tiden.

    Detta är vad jag skulle vilja säga dig. Vad skulle hända då? Vad skulle din reaktion bli?

  • Anonym (VarbergV)
    Anonym (tänk) skrev 2017-03-28 01:30:46 följande:

    quote=77537737][quote-nick]Anonym (VarbergV) skrev 2017-03-27 21:42:47 följande:[/quote-nick]M - jag behöver prata med dig. Vet inte riktigt hur jag ska säga detta. Detta är något av det svåraste jag gjort och kanske är det verkligen helt fel av mig att göra det, men jag känner att jag behöver vara helt ärlig mot dig. Mina känslor för dig är långt starkare än vad de borde vara. I ena stunden sänker det mig totalt, för att i nästa stund istället lyfta mig och fylla mig med energi. Jag försöker hantera det, men mina känslor blir bara starkare med tiden.

    Detta är vad jag skulle vilja säga dig. Vad skulle hända då? Vad skulle din reaktion bli?


    Om det var till mig hon jag tycker om och har känslor för skrev skulle jag svara henne så här: Hej! (namn) Tack för ditt mess. Jag vill aldrig mer att du tappar bort den energi som vi båda får av varandra. Jag vill aldrig mer att någon av oss känner oss sänkta när vi kan må bra av varandra. Jag känner samma som du. Det är ömsesidigt. Mina känslor för dig blir starkare och starkare. Jag tänker på dig hela tiden. När jag vaknar. När jag somnar. Men jag vågade inte säga det till dig för jag var rädd. Rädd för att förlora dig och din vänskap. Att göra bort mig. Så nu har du gjort mig lycklig! Kan vi ses och prata? Vill ta på dig, känna dig nära. Får jag? Åh vad jag längtar efter dig![/quote]

    Läser ditt svar och önskar att hon var jag och du var han.
  • Anonym (VarbergV)

    Du är den jag tänker på när jag vaknar, innan jag somnar och all tid däremellan.

  • Anonym (VarbergV)

    Så sågs vi i alla fall idag. Idag kände jag att jag hade svårt att hålla ihop, att hålla mina känslor på insidan. Kändes som att det fullständigt höll på att svämma över. Jag höll på att fullkomligen drunkna i din blick, att sugas in i dig totalt. Det kändes som att vi skulle smälta samman och det enda som jag kunde tänka var - jag vill ha dig, jag vill ha dig, jag vill ha dig... Jag glömde helt bort tid och rum.

    Kör hem efter jobbet och känner hur känslorna fullständigt tar överhanden, hur de har mig i sitt grepp. En åtrå så stark, som rusar genom kroppen och håller på att slå omkull mig totalt.

    Jag kan inte släppa dig! Jag inte ens vill! Älskade, fina vackra du, jag vill så gärna berätta för dig - men kan inte.

  • Anonym (VarbergV)

    Tårarna bränner i mina ögon, rullar sakta ned för min kind. Det är som en värk av längtan spridit sig genom min kropp. Jag längtar så fruktansvärt mycket efter dig. Jag anade att detta skulle hända mig, att mina redan starka känslor skulle få mera eld efter att vi tillbringat så mycket tid tillsammans. Jag ser dig, jag hör dig, jag känner dig. Och så är du så långt borta. Detta gör mig så illa, bryter ned mig. När allt jag vill är att vara stark och svag tillsammans med dig. Aldrig har jag förut känt en sådan djupgående längtan. Det är som att du rubbat hela min existens. Älskade, älskade vackra du.

  • Anonym (VarbergV)

    Jag kan inte leva ett sådant här liv. Ett liv i lögn. Ett liv där sanningen inte sägs, ett liv där känslor så fantastiska måste hållas undan. Hållas inom mig själv för att inte skada andra. Men det skadar mig på djupet! När jag blundar ser jag dig, när jag har öppna ögon ser jag dig, när jag drömmer ser jag dig. Jag bär dig med mig hela tiden och det börjar bli väldigt tungt.

    Älskade, älskade du.

  • Anonym (VarbergV)
    Anonym (tänk) skrev 2017-05-19 20:34:39 följande:

    Ger upp nu. Jag förtjänar inte att gå och tråna så här efter henne. Om hon hade vetat eller anar nåt så är det ändå inte ömsesidigt. Det märks ju. Nu får det räcka. Vill inte göra mig själv illa mer. Vill inte vara olycklig och gå och tänka på någon som inte känner som jag. Allt gott önskar jag henne alltid ändå. Önskar hon är lycklig.


    Men hur vet du? Tänk om hennes längtan är lika stor som din?
  • Anonym (VarbergV)
    Anonym (tänk) skrev 2017-05-20 10:05:45 följande:

    Jag kan aldrig riktigt veta eftersom jag aldrig frågat henne. Men intresset och längtan är nog inte ömsesidig eftersom hon inte alls verkar ha lust att träffas. Hon säger aldrig att hon inte vill men varje gång jag föreslår nåt så kan hon inte. Det är inte så ofta jag frågar heller. Egentligen vill hon väl inte men säger inte det. Så jag orkar inte ha det så här med. Göra så här mot mig själv. Ger upp. Men som jag skrev innan så önskar jag henne allt gott. Önskar att hon är lycklig i livet.


    Det är just det som är problemet, att man aldrig kan veta eftersom frågan aldrig ställts. Istället plågar man sig själv så till den milda grad! Min längtan är så djup att den rubbar hela min existens, får mig helt ur balans! Aldrig någonsin har jag känt så här. Hade omständigheterna varit annorlunda hade jag inte tvekat att berätta. Men allt blir så oerhört komplicerat eftersom vi dels är nära kollegor, och dessutom båda är gifta sedan väldigt, väldigt många år. Hade det bara varit jag och mina känslor och att det inte kunde drabba någon annan hade jag inte tvekat en enda sekund! I mitt fall är jag ganska säker på att mina känslor inte är obesvarade trots att vi aldrig gått över gränsen att prata om det. Jag känner mig halv!
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!