Inlägg från: Anonym (Hallon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hallon)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Fattar inte..de gånger jag verkligen tänkt på dig intensivt så det nästan hugger, har du hört av dig? På sekunden? Det kan gå dagar veckor utan någon kontakt där jag är upptagen med annat än att tänka på dig. Sen när jag gör det hör du av alltid av dig. Vi har något konstigt band du & jag om du vill tro det eller inte. Jag kan tillochmed känna i varje fiber när du inte mår bra. Tänk om du bara vågade släppa in mig & göra en del av det jag vet som kommer ge dig ro i din själ & få dig må bra. Jag kommer alltid älska dig på något vis!!

  • Anonym (Hallon)

    Tack ditt äckliga lilla helvete att jag fick mitt avslut med dig idag. Nu kan jag gå vidare med en riktig man jag ännu en gång hölt på prioritera bort för dig. Hans små fel i helgen var ett missförstånd i text. Så glad att du lärde mig det att ta saker i text är ingen bra idé. Hoppas du kan växa upp ditt jävla äckel sårar andra & söker bekräftelse som en annan jävla fjortis. Din förlust!! Aldrig mer..

  • Anonym (Hallon)

    Hoppas du är man nog ta hand om din familj du förnekade fanns i ditt liv. Såg att du blivit pappa ännu en gång. Glad att det inte är jag som blev mamma till ditt barn nu när jag vet sanningen. Fick svårt andas när jag såg er. Varför vet jag inte, har det perfekt nu med den perfekta mannen.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!