Inlägg från: Anonym (Patrask) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Patrask)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ta tag i ditt liv din feta äckliga vampyr. Klipp dig & skaffa dig ett riktigt jobb med en riktigt lön så du har råd att leva.

    Sluta utnyttja folk med dina snyft historier.

    Din missunsamhet & problem du ger andra kommer golva dig så satans hårt en vacker dag så du kommer inte veta ens var du har din feta röv!

  • Anonym (Patrask)

    Vad jag är trött på sådana som dig! Du tror att det bara är du som har kramper & problem att tampas med? Väx upp din jävla patetiska uppmärksamhets hora!!

  • Anonym (Patrask)

    Du är svagbegåvad så det visslar om det!

    Tror du att någon går på hur du försöker skriva & uttrycka dig i ord & text som en person i vår närhet? Sök hjälp & det fort! Läskiga människa!

  • Anonym (Patrask)
    Andiie87 skrev 2018-09-02 22:34:03 följande:

    Jag tänker distansera mig om det behövs för er att bli lyckliga. Om min existens orsakar oordning ser jag inget skäl att vara i vägen. Men ni ska alltid veta att jag försöker mitt bästa och jag vill er det allra bästa.


    Sådär känner & tänker vi alla ibland. Det man kan göra är förbättra det som går & bli en bättre människa. Ta avstånd från dem som inte uppskattar en.
  • Anonym (Patrask)

    Skönt att det inte är något otalt mellan oss mer. Även om jag var sårad av dig antal gånger. Vill jag dig väl. Jag älskade dig, jag älskar dig inte längre men kommer alltid tycka om dig. Önskar det kunde vara vi men det kommer aldrig hända. Jag har det bra nu med någon som både älskar mig & vill mig väl och jag känner så för honom med. Ta hand om dig <3

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!