Inlägg från: Anonym (Galet förälskad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Galet förälskad)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Energiportal) skrev 2019-02-26 18:47:12 följande:

    Det här börjar ju bli löjligt. Ingen annan man har någonsin fått mig ur balans på det här sättet. Jag känner mig som en förälskad fjortis och vet varken ut eller in. Ska jag våga ta första steget trots att det kan bli besvärligt och obekvämt eller ska jag låta bli?


    Man måste våga lite för att vinna... Mod är hett! ;)
  • Anonym (Galet förälskad)

    Hej. Vet inte om det är fel av mig att skriva till dig och om jag bara tolkar in sådant som inte finns annat än i min fantasi. Men jag vill ta reda på om det finns något här, för det känns så. Vill du ses och gå en promenad, ta en fika på någon vacker plats?

  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Som ett frågetecken) skrev 2019-03-01 13:54:49 följande:

    Vissa saker skall nog inte vara oändliga...

    Just den här texten är tveklöst riktad till en viss person som säkert kan tänka sig att den syftar på just henne.

    Ett riktigt självupptaget fegt pucko som visserligen är underhållande på sitt helt egna sätt men det finns gränser för hur ohyfsat och dryygt man får uppföra sig. Ja, det gäller även dig, faktiskt. Bara för att du verkar i en slags skyddad verkstad så betyder det inte att de utanför skulle ha någon sorts tålamod med dig. Jag vet att jag inte har det.

    Skärp dig för fan!


    Det förutsätter ju att personen läser här om det ska vara tveklöst riktat till en viss person. Är du så säker på att hon läser här? Håller förövrigt med om att det finns gränser för hur man uppför sig.
  • Anonym (Galet förälskad)

    Till dig från insidan av mig.

    Fan! Du cirkulerar som ett eko här inom mig. Du är den sista jag tänker på innan jag somnar och den första mina tankar söker när jag åter vaknar till en ny dag. Sedan den första gången våra blickar möttes där i sensommarens värme, innan hösten slog sig till ro, och alla runt omkring tycktes blekna bort i känslorna som uppstod... Kände du det jag kände? Hur tiden stod still? Jag vill, mer än jag visar och jag önskar så att vi möts på en annan plats, i en annan tid. Men mest av allt önskar jag att det här är ömsesidigt. Dina blickar... när vi vågar mötas och håller oss kvar känns det magiskt och jag vill drunkna i dina ögon. Vill känna dig, känna din doft, din hud mot min. Jag ser hur du rodnar ibland, hur du tvingar dig själv att titta ner med blicken. Du verkar bli lite nervös när vi är själva, det blir jag med men jag försöker tränga mitt det. Jag ångrar bittert att jag inte sparkade tillbaka bollen du satte i rullning. Jag kunde inte, hela din existens skapade kaos i mina känslor... Nu har jag sänkt garden och öppnat upp för möjligheter. Jag orkar inte stå emot mer, jag kommer vara öppen hädanefter och låta känslorna få finnas!

    Allt det här som är, som hela tiden återkommer, det kan inte vara en slump... Det måste finnas en gräns för när slumpen upphör och något istället är menat att vara?

  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-03-13 21:47:19 följande:

    om du visste hur lätt jag skulle kunna ramla över gränsen.


    Om jag visste hur lätt du skulle kunna ramla över gränsen hade jag... förfört dig och kysst dig nästa gång vi ses ensamma.

    (Förlåt, svarar fast jag förstår att det inte är till mig!)
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Rå) skrev 2019-03-14 06:42:52 följande:

    Vad hindrar dig från att kasta bollen själv..?


    Osäkerheten i mig och rädslan för att det ska uppstå en komplicerad sits för hen. Jag tycker om personen för mycket för att riskera att hens arbete blir obekvämt eller problematiskt om det är så att jag har tolkat detta fel. Jag har passat en försiktig boll men den kräver analys och kan tolkas på olika sätt!
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-14 11:50:20 följande:

    Hehe ännu en tvetydig passning.. En passning som inte riktigt är menad att tas emot eller att för den delen komma fram, det betyder att bollen kan vara för hög eller för snabb för att ens hinnas uppfattas.

    Gör om gör rätt.. btw, ?Galet förälskad? är det samma som betuttad kanske?!


    Passningen var adresserad och väldigt tydlig i sig och inte alls för snabb. Jag är förvisso ofta på svindlande höjder, men jag tycker nog passningen var i lagom höjd. Om än lite nätt i sin karaktär. Och som sagt tolkningsbar! Som upplagt för hen att passa tillbaka om tolkningen görs mellan raderna och tankarna på vad som finns bakom ord och handling finns med.

    Betuttad kan ha olika betydelse. Dels förälskad/kär men även t.ex. förlägen eller rådvill. Galet är det iaf!
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-15 13:08:23 följande:

    Varför kan du inte bara vara tydlig, det är väldigt lätt att tappa bort sig i den fria tolkningens labyrint.


    Jag förstår det... Svaret på varför har du redan?
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-14 14:57:19 följande:

    Då kan du luta dig tillbaka Mao.. får ofta passningar från olika håll och om jag själv skulle gå på alla bollar skulle jag tappa bort mig från den verklighet jag försöker förhålla mig till. Men har du tur så är det en riktig målvakt som greppar tag i din boll. Hur svårt kan det vara liksom?! Tolkning är som sagt en tolkning från både mottagare och givare.

    Jag hoppas du får den respons du söker och när du får den hoppas jag du möter den. Galet är det! Lycka till, kram


    OM jag får den kommer jag möta den.
    Anonym (Rå) skrev 2019-03-14 14:47:16 följande:

    Har du inte fått en boll tillbaks har hen nog inte kunnat läsa mellan raderna eller oxå är personen ointresserad av att kasta boll tillbaka. Risk för att du väntar på något som inte leder dig någonvart. Kasta boll igen, lite hårdare denna gången?


    Mmm du har rätt. Jag får göra en riskanalys innan jag kastar igen...
  • Anonym (Galet förälskad)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-15 16:59:21 följande:

    Topp hemligt.. såklart!! hehe, väldigt otippat! ;)


    Nej, inte alls topphemligt... Har beskrivit tydligt varför?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!