Inlägg från: Anonym (Snälla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Snälla)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Snälla låt mig också få sörja... jag är inte gjord av sten. Även om ni inte verkar se det så har jag också känslor... jag kan inte bära allas , besvikelse, sorg, sårade känslor och ilska. Jag mår precis lika fruktansvärt dålig som ni över allt som har hänt men ni tycks tro att jag bara tuggar i mig och går vidare. Det räcker nu! Detta tar död på mig, jag kan varken äta eller sova. JAG ORKAR INTE MER! Jag bär så mycket själv. Jag vet att ni inte gör det med flit tror helt enkelt ni inte ens reglekterar över att jag kanske också skulle behöva bli buren nån gång. Jag vet att jag alltid har varit stark men innerst inne bär jag allt med mig precis som ni och där finns inte plats för mer. Kan knappt andas

    Önskar jag kunde berättat detta utan att ni rasar ännu mer :?(

  • Anonym (Snälla)
    Anonym (Tankar) skrev 2019-05-31 18:33:06 följande:

    Varför kan du inte berätta? Tror du inte att dom som bryr sig om dig vill veta vad som försiggår inom dig? Ibland känner man av resta murar och det kan såra, att man inte är värd att få veta det någon nära verkligen tänker.


    Jag vet att det hade lagt sten på bördan för dom vill liksom inte göra allting värre. Försöker skydda och medla Önskar lite att nån skulle kanske inse det lite själv att jag också har känslor... vet att jag har mig själv att skylla och att man inte kan förvänta sig att folk ska vara tankeläsare men ändå.

    Känslan av att det ligger på mig att hålla alla på benen och hålla ihop allt är tung
  • Anonym (Snälla)
    Anonym (Smaka lite..) skrev 2019-05-31 21:26:57 följande:

    Lite så är det för mig. Jag förväntas hela tiden att vara den starka. Vilket jag visserligen är när det verkligen gäller.. i alla lägen! Och ibland så kan det vara skönt att få luta sig mot någons axel.. dock händer det inte ofta. Ibland känner man sig väldigt ensam. Det är okej. Det är bara borsta bort och kämpa på ändå. Se det vackra i livet, var tacksam över det du har. Man väljer alltid hur man ska tänka och känna. Du kan påverka mer än vad du tror. Önskar dig lycka till iaf..


    Tack,detsamma till dig

    Det ska väl vända någon gång, sen 2009 har olyckorna kommit slag i slag. Cancer, död, sjukdomar och olyckor

    Mår illa så fort telefonen ringer på ?fel? tid på dygnet, direkt kommer tanken vad är det som hänt nu?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!