• Anonym (ba)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ok :)

  • Anonym (ba)
    Anonym (ki) skrev 2019-07-30 21:21:06 följande:

    Du är ju bara så fixerad vid att det bara finns romantisk/sexuell anknytning.


    Eller så är det du som misstolkar en aning. Ett intresse kan vara nästan enbart intellektuellt eller själsligt, när man känner en stark kemi och överensstämmelse. Liksom som att nästan bli kär i en kompis för att man blir så inspirerad och tycker så bra om personen.

    Sen om jag tar mig som exempel så är jag som jag är, missar sällan en chans att lightflirta med dom jag tycker är heta. Men det behöver inte betyda någonting nästan, det finns så många fiskar i havet som är fina och bra.

    Bara för att du får den uppmärksamheten betyder det inte att 8 andra inte får den samtidigt. Menar inte att förminska eller såra på minsta vis, det skulle jag aldrig vilja men bara för att vara tydlig.
    Kram
  • Anonym (ba)

    Visst får man ibland känslor av sällan skådad styrka, speciellt om man som jag inte brukar få det. Men tiden gör att det försvinner och övergår i något annat, de är fortfarande starka och varma men på ett annat sätt. Det är inte sämre utan helt enkelt inte samma.

  • Anonym (ba)
    Anonym (ki) skrev 2019-08-06 07:36:14 följande:

    Notera orden ?vill väl? i texten. Jag hoppas att du förstår och vågar lita på att jag vill dig väl även när du kanske inte visar din bästa sida. Och att jag existerar även vid långa perioder av tystnad... kram


    Vad är orsaken till långa perioder av tystnad om förälskelsen är borta?
  • Anonym (ba)
    Anonym (ki) skrev 2019-08-06 12:13:17 följande:

    Vi har fler personer än oss att ta hänsyn till i våra liv. Jag finns för dig men först när du aktivt och inte bara indirekt ber om det och då får övriga personer vara informerade. Sedan mår jag inte psykiskt bra av att umgås med dig IRL när du är den du är innan du tagit steget och gjort fallskärmshoppet. Din blick är för hård innan hoppet. Men efter hoppet när turbulensen lagt sig mjuknar blicken. Mitt nervsystem mår inte bra av hårda blickar. Det är komplicerat att förklara men jag har sett det hos andra med liknande problematik. Så vi får ställa in oss på en lång tystnad. Men tänk då på att du då övar dig på det där komplicerade ordet och att jag finns hela tiden...


    Fast behöver du informera någon för att vara vänner? Vad är det för problematik skulle du säga? Och sista frågan..vad är det för komplicerat ord?

    Kram :)
  • Anonym (ba)
    Anonym (ki) skrev 2019-08-06 16:02:55 följande:

    Jag vet att du är en väldigt intelligent människa och att du själv vet svaret på alla frågorna.

    Kram!


    Ja, detsamma. Men vad skulle jag då behöva dig till om jag vet alla svar redan och får klara allt själv? Vilket jag ju gör utan problem som vanligt men då får du ju förstå att du inte kommer att bli tillfrågad utan att det alltid kommer att finnas dom som är mer tillgängliga. Men visst är det ett val att göra. Förstår inte varför bara vilket gör mig lite ledsen.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!