Inlägg från: Anonym (Sanningen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sanningen)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till min älskares fru:

    Dina misstankar är helt rätt, han har träffat en annan. I över två års tid har vi haft passionerat sex. Alla helger han har vart upptagen var han med mig, alla resor med jobbet var kärlekshelger med mig. När han var tvungen att jobba över på din födelsedag, då bjöd han ut mig på middag. Även din lön sponsrar vår relation. Hur kan du forfarande sova bredvid honom på kvällen när du vet att han hellre är med någon annan?

  • Anonym (Sanningen)
    Såontany skrev 2019-09-20 21:27:22 följande:

    Du har inte lärt dig NÅGONTING av att vara ?den andra kvinnan?. Tre år har gått sedan du fick smaka på min man, men ändå suktar du efter honom. Han har gått vidare och jag med, men ändå står du och stampar. Du har ETT liv, varför väljer du att fortfarande hoppas på dig och min man?

    Tragiskt, då han har varit supertydlig med vad han vill. Du försöker intala dig att han inte vet sitt bästa... jo det vet han och han hade valt DIG om han hade känt att DU var det bästa för honom!


    Som en fd älskarinna kan jag bara säga att han fortfarande ger henne falska förhoppningar, därför ger hon inte upp. Den är en man som leker med två kvinnor.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!