Inlägg från: Anonym (MmMm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MmMm)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Inbillning eller samma spel?) skrev 2018-12-21 22:26:33 följande:

    Det är sällan vi säger något till varandra men vi kan båda prata och skratta med andra. Jag blev glad idag när vi önskade varandra god jul. Du finns i mina tankar och jag önskar att du kunde ta första steget. Jag vågar inte. Det skulle bli en jobbig stämning om jag totalt har missuppfattat. Jag vill vara dig nära och stunderna där vi får ögonkontakt väcker känslor. Det var jobbigt att åka hem idag och veta att det dröjer innan vi ses igen.


    Men våga , verkar ju som båda är lika osäkra. Blir det en jobbig stämning pga jobbet eller skolan. Skicka ett meddelande :) Att du vill träffas och dina känslor, blir det fel så går det säkert att lösa som vuxna.  Julen är då mirakel inträffar
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (Blå) skrev 2019-03-16 15:40:42 följande:

    Ibland har jag tänkt så mycket (och förbjudet) på dig att jag knappt vågar möta din blick när vi ses. Tänker du på mig? Dagdrömmer män? Åh, vad jag önskar att vi gör samma saker i dina tankar som vi gör i mina.


    Jag skulle kunna skriva exakt samma rader men byta ut han till hon. 
    Tankarna på henne tar upp nästan hela dagarna. Försöker undvika, men det går inte. Även om vi inte jobbar nära varandra, så ses man eller måste prata,  allt från 1 till 5 gånger om dagen.. Måste byta jobb eller nått.
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (Blå) skrev 2019-03-16 19:30:25 följande:
    Har också tänkt tanken på att byta jobb. Men samtidigt lever jag ju för de där ögonblicken. Jag är inte beredd att släppa och glömma riktigt än. Får fortsätta behärska mig och verka professionell.
    Kan erkänna att jag lever för dom stunderna också. Vilket stör mig då jag aldrig tappat kontrollen om jag varit intresserad av någon. Men hon är magisk, kan inte sätta fingret på det, vad det är. Gillar bara allt. Jag vet bara att jag vill ha henne eller ingen, har flera som visat intresse för mig men jag är blind. Har aldrig känt så här.

    Det är som en one in a lifetime , som är få förunnat. En del går hela livet utan att få kärlek vid första. Jag trodde inte det existerade. 

    Men det kommer aldrig bli vi två. Jag kommer ångra det en dag. Men tänk att bli avvisad av den som...nej.... Lever hellre i ovissheten.. Löjligt
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (Blå) skrev 2019-03-16 21:03:39 följande:
    Vad är det som bromsar i ditt fall? Är du osäker på hennes intresse, eller är det är något annat som gör det svårt att närma sig?
    Dels intresse, det är svårt att läsa ibland, det är svårt att vara själva. Alltid någon nära eller som kan dyka upp. Ibland tycks det uppenbart , men det kan också vara att jag ser något som inte finns.

    Har aldrig haft svårt att se på andra, men när jag har mina klara stunder, så att säga, då ser jag att det finns någon form av attraktion, men den är nog inte så jättehög . Eller så är hon försiktig, det är ju på jobbet.

    Alltså måste jag jobba upp den, det är svårt när man verkligen inte vill sabba det. Man får inte många försök. Jag vet hur man gör, jag har gjort det förr.
    Men detta är helt annorlunda, blir lite förlamad och det låser sig.

    Samtidigt så vill man vara lite sansad, det är ju trots allt på arbetet. 

    När man aldrig känt så här, då vet man inte hur hantera det. Hon bor i mitt huvud.
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-03-16 22:27:16 följande:
    och han bor i mitt. drömmer om honom på natten till och med. kände såhär senast när jag var typ 16 år..
    drömmar ja... om hon bara visste vad som händer där ibland. Inte alltid det är sexuellt . Men hon är det sista jag tänker på innan jag somnar och jag längtar till jobbet. Räknar ner minuter då hon kommer senare.
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (Blå) skrev 2019-03-16 22:35:15 följande:
    Känner verkligen igen det. Alltid andra runtomkring. Oro att avslöja sina opassande känslor, till varje pris vilja vara sansad. Eftersom man kanske måste ses dagligen i åratal framöver och inte vill sätta honom i en jobbig sits. Eller sig själv, för den delen.

    I mitt fall är jag stensäker på attraktionen. Däremot är jag tveksam till om han är beredd att ta steget. Det är så mycket som hindrar. Hade det inte varit så, hade jag nog vågat göra lite mer.

    Fortsätt att vara sansad, men ta varje tillfälle till ögonkontakt, le, säg hej, prata om du får möjlighet. Kanske hon bekräftar intresset och då känns det förhoppningsvis lättare. Inte lätt när man måste ta små, otydliga steg.
    Tror hon nog är ganska säker på vad jag känner. Det måste nog synas på mig. Vi pratar en del , mest jobbrelaterat. Hon skrattar och ler om jag skojar. Då smälter jag och måste gå. Jag har nog varit nära minst 10 gånger att fråga om att göra något utanför. Men orden kommer inte ut.
  • Anonym (MmMm)

    Så var det måndag igen och försöke hålla mig borta.. men nej. Var tvungen att få min dagliga dos av socker.
    Positiva är att jag får andrum några dagar, negativt för mitt sockerberoende. Hate this shit och varför skulle hon traska in på mitt jobb när livet lekte som bäst ?

  • Anonym (MmMm)
    Snyggtjej skrev 2019-03-18 18:55:26 följande:

    Andrum kan man få resten av livet om det vill sig så, inget är givet. Beror ju på vad man är mottaglig för och kanske framförallt vad man inleder. Lek inget som du inte vet att du tål? Haha...


    haha på dig själv din ..... snyggtjej
  • Anonym (MmMm)

    Varför är du så fin ? Varför kan jag inte låta dig vara? Jag försöker låta bli men det går inte. Jag faller för dig allt djupare , det skrämmer mig lite. Varje tanke på dig gör att jag inte kan fungera normalt. , jag går alltid min egen väg. Jag var klar med er..   Var du den som skulle stå i vägen ?  Du är den som får det ...

  • Anonym (MmMm)
    Anonym (H..) skrev 2019-03-28 13:30:04 följande:

    Känner sorg över att du tvivlar så på oss. Vet att de är åldern, men de vi har är så underbart. Ja vet inte om ja klarar av detta velande. Ja vill ju bara ha dig..


    Är du hon så tro mig.. Jag har inga problem alls
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-03-28 17:13:58 följande:
    inte jag heller..
    Är du hon ..   Frågan är .. Vart flyter floden förbi 
  • Anonym (MmMm)

    Kvällens låt får bli.  Air Supply - Making love out of nothing at all. Och efter dagar och nätter av tankar, så går jag vidare. Lycka till alla

  • Anonym (MmMm)
    Försöker mitt bästa skrev 2019-10-30 22:20:28 följande:

    Jag känner att du backar och det gör ont i hela hjärtat. Jag förstår inte varför du backar. Det kanske är för att jag har hållit dig på en arms avstånd trots att jag bara vill vara i dina armar. Jag är rädd. Jag är kär i dig.


    Varför håller du en arms avstånd då ? Om du vill ha någon närmare :)
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (Sad) skrev 2020-01-05 10:02:16 följande:

    så många saker jag vill säga dig men vill du ens höra? Vad känner du för mig? Är så förvirrad just nu. Det gör ont att känna såhär och att försöka låtsas som ingenting, att försöka förtränga allt. Jag får väll gå i denna ovisshet och bara drömma om dig.


    Vad hindrar dig från att gräva lite djupare ? För att få veta mer om känslor finns från honom/henne
  • Anonym (MmMm)
    Anonym (Intresserad) skrev 2020-07-12 12:04:54 följande:

    Saknar dig och längtar tills semestern är slut även fast vi inte ses så mycket på jobbet.


    Tänkte det samma nyss. Skönt med semester men nu skall man försöka undvika att tänka. Svårt att gilla och vara intresserad av någon på jobbet.
    Även om man inte ses så mycket eller pratar så mycket annat än jobb när tillfälle ges.
    Så mycket som kan gå fel och så mycket som kan bli rätt. Vem vågar och vem vågar inte. 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!