Inlägg från: Anonym (Rå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rå)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Galet förälskad) skrev 2019-03-13 07:24:11 följande:

    Till dig från insidan av mig.

    Fan! Du cirkulerar som ett eko här inom mig. Du är den sista jag tänker på innan jag somnar och den första mina tankar söker när jag åter vaknar till en ny dag. Sedan den första gången våra blickar möttes där i sensommarens värme, innan hösten slog sig till ro, och alla runt omkring tycktes blekna bort i känslorna som uppstod... Kände du det jag kände? Hur tiden stod still? Jag vill, mer än jag visar och jag önskar så att vi möts på en annan plats, i en annan tid. Men mest av allt önskar jag att det här är ömsesidigt. Dina blickar... när vi vågar mötas och håller oss kvar känns det magiskt och jag vill drunkna i dina ögon. Vill känna dig, känna din doft, din hud mot min. Jag ser hur du rodnar ibland, hur du tvingar dig själv att titta ner med blicken. Du verkar bli lite nervös när vi är själva, det blir jag med men jag försöker tränga mitt det. Jag ångrar bittert att jag inte sparkade tillbaka bollen du satte i rullning. Jag kunde inte, hela din existens skapade kaos i mina känslor... Nu har jag sänkt garden och öppnat upp för möjligheter. Jag orkar inte stå emot mer, jag kommer vara öppen hädanefter och låta känslorna få finnas!

    Allt det här som är, som hela tiden återkommer, det kan inte vara en slump... Det måste finnas en gräns för när slumpen upphör och något istället är menat att vara?


    Vad hindrar dig från att kasta bollen själv..?
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2019-03-14 08:00:55 följande:

    Osäkerheten i mig och rädslan för att det ska uppstå en komplicerad sits för hen. Jag tycker om personen för mycket för att riskera att hens arbete blir obekvämt eller problematiskt om det är så att jag har tolkat detta fel. Jag har passat en försiktig boll men den kräver analys och kan tolkas på olika sätt!


    Är det besvarat lär hen tolka det positivt i någon mening och bollen är i rullning igen. I värsta fall får du väl kasta en till liten boll.
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2019-03-14 13:23:23 följande:

    Passningen var adresserad och väldigt tydlig i sig och inte alls för snabb. Jag är förvisso ofta på svindlande höjder, men jag tycker nog passningen var i lagom höjd. Om än lite nätt i sin karaktär. Och som sagt tolkningsbar! Som upplagt för hen att passa tillbaka om tolkningen görs mellan raderna och tankarna på vad som finns bakom ord och handling finns med.

    Betuttad kan ha olika betydelse. Dels förälskad/kär men även t.ex. förlägen eller rådvill. Galet är det iaf!


    Har du inte fått en boll tillbaks har hen nog inte kunnat läsa mellan raderna eller oxå är personen ointresserad av att kasta boll tillbaka. Risk för att du väntar på något som inte leder dig någonvart. Kasta boll igen, lite hårdare denna gången?
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-16 21:37:35 följande:

    Ganska udda språkval ;) kanske något inte vem som helst skulle reagera på, men jag gör det.. att mina lite udda ordval dyker upp ger mig vissa ledtrådar, men dem säger inte så mycket om varför de gör det och från vem?!


    Tycker de flesta här använder liknande språk och ordval?

    Man läser andras texter, följer historier och livsöden och formulerar egna därefter. Många kan känna igen sig i mycket som skrivs här. Kanske önsketänker du lite för mycket?
  • Anonym (Rå)
    Andiie87 skrev 2019-03-16 22:38:03 följande:

    Hmm... Det är intressant att läsa här och få upp ögonen för att många går och förälskar sig i någon på jobbet. Visserligen inte så märkligt då det är där vi spenderar en stor del av vår tid. Men det får mig ändå att ifrågasätta mina egna och andras förälskelsers giltighet. Vad vet vi egentligen om dessa personer? Eller är förälskelsen mest ett tillstånd vi söker oss till för att få känna oss levande i en ganska arbetsam monoton vardag? Det känns relativt ounikt att gå och förälska sig i dessa sammanhang då många faktiskt tycks göra det, och där sannolikt 90% av dessa förälskelser är obesvarade. Detta är kanske en rätt tråkig inställning, men det kan nog hända att den är realistisk.


    Det ter sig naturligt och väldigt sannolikt då det i stor del är där vi träffar nya människor som man kan lära känna. Dock är det i de allra flesta fall besvärligt att förälska sig i nån på sitt arbete samtidigt som det är tabubelagt på sätt och vis. Ömsesidigt och äkta kan det vara i många fall men det kommer inte till att man utforskar vad som finns där.
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-16 22:22:50 följande:

    Nej det gör jag inte och det vet minst en person här.. Visst kan det vara så enkelt att någon använder liknande sätt att formulera sina tankar, men det är för galet och oddsen är för små utifrån den frekvensen det sker här.

    Men vad vet väl jag.. är rätt trög vad gäller samband och sannolikheter, är snarare väldigt ödmjuk inför dom där 5:1 när jag vill slå fram1:5. Lite så bara :)


    Ja vad vet du? Du verkar utifrån dina texter här ha svar på det mesta. Så du har säkert rätt. frågan är bara varför du då är kvar här och inte med personen som du tror skriver hemliga meddelanden till eller om dig här?
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-16 23:14:57 följande:

    Intressant teori, skrattar.. för det är ju bara massa lösa gissningar från min sida. De där 5:1 talar ju för ett slags ?överläge? varför skulle jag chansa på en vinst med mina dårliga odds? När jag egentligen bara ser mig själv.. det är mao trevligt att bli bekräftad ?jag finns här? men Ja det vet jag väl.. frågan är vem som uttrycker det?! Blev lite rörigt detta :)


    Lite rörigt kanske. Du tror att nån här försöker nå dig men du vet inte vem det är? Har jag förstått det rätt?
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-16 23:49:12 följande:

    Men precis, en korrekt analys!


    Varför tror du att denne eller denna förösker nå dig här och inte i verkligheten? Känns lite långsökt att nå en anonym person via ett anonymt nick i en tråd som handlar om tankar som man inte vill säga till personen irl. Eller är min analys fel där?
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-17 00:19:22 följande:

    Är tyvärr lite mer invecklat än så, det är många sammanhang som bakas samman här, och det vet den som skriver. Skribenten vet också att mina analyser är välgrundade och för den delen helt korrekta i sak.. det är dock lite elakt att inte bekräfta mig på riktigt. Det är det som stundtals får mig att ta avstånd och bli mindre engagerad. Det kanske rent av är så att någon bara leker med mig här.. ?


    Jag kan säga att jag känner igen mig i typ 80 procent av allt som skrivs här, i vissa fall, tom flera fall, känner jag igen 100 procent av det vissa skriver. Jag är inte ute efter att sätta dit dig men att få dig att reflektera över om det är så att du tolkar in saker i olika personers texter här för att du så gärna önskar att det var riktat till dig? Om personen lägger så mycket tid på att ge dig sammanhang och hintar här varför bekräftar hen dig inte på riktigt? Svaret på det är mest troligen för att det är just sammanträffanden som råkar stämma in och inget mer. Kanske ska du satsa på att göra dina analyser på det du faktiskt vet, det som är framför dig irl sas? Så att du inte missar när det faktiskt händer på riktigt?
  • Anonym (Rå)
    Anonym (Poem) skrev 2019-03-17 01:03:02 följande:

    Ja det är en fin och tydlig analys, så tänker jag med till stor del. Dock får jag ändå vara lite sann och säga att irl, är det som jag i slutänden förhåller mig till. Lösa trådar är inget jag lockas av att drar i, men det hindrar inte analyserna, sånt är en del av ens personlighet.

    Och detta är trots allt en sida jag tycker om att vila på, tycker sidan är väldigt roande och den ger mig mer än bara denna tråden. Jag får helt enkelt överväga om poem vara kvar. Tack för ett fint svar. Kram


    Menade verkligen inte att du inte ska ge dig av härifrån. Denna tråd är lika mycket till för dig som andra. Bara att det kan vara bra att se på allt som skrivs här objektivt, kanske ta någon lärdom av det men inte ta det personligt. Mest för sin egna skull. Lätt att hamna i en fantasivärld här och därmed stå still i sin verkliga.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!