Inlägg från: Anonym (hellohello) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hellohello)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    H. , jag är verkligen stolt över dig för de orden. Jag vet att de satt långt inne. 

    Ni är alla förlåtna. 

    Jag kommer de närmaste veckorna på förekommen anledning (han den där) försöka få en VPN-lösning att fungera. Om det lyckas kan det förklara min frånvaro. 

    Jag vill att ni skall veta att jag alltid finns ett sms bort om jag någon gång skulle behövas. 

    Många kramar till er!!!

  • Anonym (hellohello)

    Jag har noterat din ilska. Jag kan bara säga förlåt men jag kan inte backa. Att inte få känna sig privat i sin telefon är som att bajsa med öppen dörr. Och det vet jag ju vad du tycker om så jag hoppas att du förstår mig. Jag hade kunnat låta dörren vara öppen men inte när du genom introjektion har allierat dig med en psykopat.

    Du vet att jag alltid finns för dig men när jag bajsar vill jag ha dörren stängd. I alla fall utifrån vad jag har blivit utsatt för senaste 1,5 året.

    Kram

  • Anonym (hellohello)

    Skriv vad du vill att jag skall gör då? Vad skulle du gjort i min situation? Det känns som om den som allra helst vill sätta kniven i ryggen på mig är du...

  • Anonym (hellohello)

    Tack för att ni inte ägnade sån kraft åt att slå under bältet den här gången. Det värmer. Jag är också väldigt tacksam om ni låter bli att hjälpa till att slå mot mig så att jag hela tiden måste ducka för attacker... fundera på vad jag skulle gjort om rollerna var omvända... kram

  • Anonym (hellohello)

    Hej! Det är inte lätt med separationer. Förlåt för att jag har dröjt mig kvar. Jag ska lämna allt vad forum heter nu. Ta hand om dig!

  • Anonym (hellohello)

    Igår kväll tog jag ett kort återfall. Förlåt för det. Det är inte det enklaste att ändra gamla vanor men jag gör mitt bästa. När jag anstränger mig för att bevara din integritet vore det snällt om du kunde göra det samma för mig. Kram och ta hand om dig!

  • Anonym (hellohello)

    Igår besökte jag en liten del av en väldigt stor stad för att, av nyfikenhet, se på resterna av en väldigt hemsk olycka. Jag ansträngde mig för att inte komma i närheten av de delar där du brukar hänga så att jag inte skulle inkräkta på ditt område eller på något sätt störa dig. Jag hoppas att du kan acceptera att staden är tillräckligt stor för att jag ibland skall kunna vistas på den typen av områden dit nyfikenheten tar mig och tusentals andra. Jag lovar att hålla mig borta från dina delar av staden så att du inte skall bli störd. Ha en bra sommar! Kram!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!