Inlägg från: Anonym (glad.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (glad.)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Tack för samtalet igår vi får se till att ses snart igen. Trodde du lät din sambo kontrollera dig men är glad över att du väljer oss. vi tar ett steg i taget vill inte stressa. lycklig men samtidigt rädd, tänk om jag hellre vill ha dig som nära vän och inte som min framtida partner. vi tar det lugnt och ser vad som händer.

  • Anonym (glad.)

    Ska du hata mig resten av livet? Du har aldrig tänkt att försoning kan kännas bättre? Gå vidare och sluta hata är bättre för psyket.

  • Anonym (glad.)

    Du får vara sur hur länge du vill men sluta ljug om mig. Var adult enough att inte ljug om mig och hitte på saker det är det enda jag ber dig om. Du skulle må bättre om du en gång för alla var ärlig. Alla verkar älska dej dom skulle fortsätta älska dej ändå. Men du vill smutsa ner mig det är lågt av dej.Im out now byebye.

  • Anonym (glad.)

    varför vill inte vissa förändras? varför vill inte en del vara sams? varför vill vissa fortsätta med sin onda cirkel? varför inte förstå att vänskap är bättre än fientlighet.så många frågor och så få svar.varför inte bara ta varandras händer-allihopa som är här inne-och leva lyckliga. sista var skämt och det passar inte här och nu för ingen vill ha mig här inne. "offerkoftan på" ;p

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!