Inlägg från: Anonym (broken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (broken)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Till mitt ex:

    Jag sänkte garden för din skull. Jag lät mig våga falla för någon igen och fick ett söndertrasat hjärta som tack

    Nu har jag träffat en ny kille, men på grund av dig så vågar jag fan inte tillåta mig falla. Jag går antagligen miste om en helt underbar kille, men jag vågar helt enkelt inte igen.

    Varför? När du visste så väl vad jag råkat ut för innan och hur mycket det krävdes för att lita på dig?

  • Anonym (broken)

    Till pappa 1: Du kom undan 2 ggr med att låta dina kvinnor misshandla din son. Du såg och visste men gjorde inget. Karma kommer få hjälp på traven!

    Pappa nr 3 : Du slog 2 barn fysiskt och misshandlade 1 psykiskt. På något sätt lyckades du krångla dig ut och få utredning nerlagd. Men än är det inte över ditt lowlife.

  • Anonym (broken)

    Tänker aldrig ge upp dig och jag vet att vi kan kämpa oss förbi detta. Tillsammans. Det enda som krävs är att du slutar lyssna på alla andra och slutar låta dom välja åt dig. Jag älskar verkligen dig A D <3

  • Anonym (broken)

    Om du tror att jag tänker låta den där infertila alkiskossan "uppfostra" våra barn och orsaka LVU som hon gjort för 4 andra barn så dream on din desperata loser!!! Du duger så länge hon får tillgång till alkohol och dina pengar men så fort du inte dansar efter hennes jävla alkoholbegär så pyser hon tillbaka till honom. Tänk med det du har mellan öronen och inte med skrevet :[

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!