• Zwilma

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Varför behandlar du mig som att jag inte betyder något. När du inför andra säger att du är rädd att förlora mig

  • Zwilma

    Jag är så jävla trött på ditt alkohol drickande, varför börja igen efter 7 månader drickande. Du bara lovar och lovar saker, och jag ska ställa upp. Du kan inte ens torka upp dina egna fylle spyor, vem vill sova hos dig när det är uppkräkt vin runt på golvet.

  • Zwilma
    Zwilma skrev 2019-05-13 06:25:33 följande:

    Jag är så jävla trött på ditt alkohol drickande, varför börja igen efter 7 månader drickande*. Du bara lovar och lovar saker, och jag ska ställa upp. Du kan inte ens torka upp dina egna fylle spyor, vem vill sova hos dig när det är uppkräkt vin runt på golvet.


    Uppehåll ska det stå *
  • Zwilma

    Varför ska du behandla mig som skit, jag försöker bara hjälpa dig, men snart är du det som du säger om dig själv, att du bara är en djävla alkolist sant. Du behandlar mig som skiiit.

  • Zwilma

    Är rädd att du ska få sparken ifrån ditt jobb, och jag är rädd att du har börjat med droger igen.

  • Zwilma

    Du sårar mig hela tiden. Du är kåt på din beroende terapeut. Hur normalt är det, vill du att jag ska försvinna

  • Zwilma

    Du slog mig igår på fyllan. Du gick bakom mig tog tag i mig och höll armen om min hals trodde du skulle strypa mig, jag fick panik.

  • Zwilma

    Det gör ont när du kallar mig för fula saker per sms nattetid på fyllan.

    Vad har jag gjort dig igentligen??????

  • Zwilma

    Så jäkla trött på att du hela tiden tror att det är jag som ljuger. Det är inte jag som ljuger utan din tjej kompis. Jag ska inte behöva förklara för dig att jag ljuger när jag inte är den som ljuger

  • Zwilma

    Jdet är inte ok hur du behandlade mig när du var påtänd,  jag smsade ett sms till dig och frågade, hur du mådde? Fick till svar att du tyckte det var jobbigt att jag frågade hela tiden. Jag förstod att du tyckte det, så jag lämnade dig ifred. 3 timmar senare började du kalla mig för fula saker, jag var fet, äcklig, dushar och borstar aldrig tänder, ingen man vill ha mig   för det skulle du se till. Du sårade mig, tröck ner mig i skorna,  vågar inte dejta efter det du sa, men ändå så undrar jag hur du mår, hur du har det. 
    Jag som har lyssnat på ditt mående nätterna igenom, sedan gått till jobbet, utan att fått sova. Ändå så bryr jag mig. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!