Inlägg från: Anonym (Hönsmamman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hönsmamman)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Fina, älskade J.. tänker på dig konstant fast jag vet hur dumt det är! Hur kan en människa gör mitt hjärta både varmt och kallt på samma gång?
    Hatar att du förstör ditt liv med droger och kriminalitet. Jag är en klok person, och allt annat än naiv. Jag vet att jag inte kan "rädda dig". Och jag kommer aldrig bli din nummer ett så länge du älskar drogerna mer än mig.
    Men ändå.. är så jäkla kär i dig! Du har ingen aning om det. Och du vet inte att DU och mina känslor för dig är anledningen till att jag lämnade min kille för snart ett år sedan! Och du vet inte heller att DU är anledningen till att jag inte dejtar!
    För även om jag träffar någon trevlig kille någon gång så vet jag att det inte är någon idé och skulle kännas sååå falskt mot honom, eftersom det är DIG jag vill ha och vara med!
    Jag vet att du gillar mig med. Men de gånger du har flirtat eller antytt att vi ska gå på dejt eller sova ihop etc. så har jag backat eftersom jag vet att det skulle bli skit av det! Vet att jag gör både dig och mig en tjänst genom det.. men faan vad ont det gör att vara stark ibland!
    Just nu sitter du häktad, och jag vet inte hur länge.. tänker på hur dåligt du mår just nu. Och på samma gång känner jag ro över att veta vart du är, att du får mat och har en säng att sova i.
    Jag hoppas att jag någon gång ska få berätta för dig att jag älskar dig! Men tillsvidare så är jag din vän.

  • Anonym (Hönsmamman)

    Jag var på dejt i helgen. Han är världens finast. En kille med ordning på tillvaron. En sån man säkert skulle bli lycklig med. Vara överlycklig över att han vill ha just mig..

    Men det kommer inte bli någon mer dejt.

    Älskar dig ju fortfarande, jävla skitstövel!

  • Anonym (Hönsmamman)

    Längtar efter att få se den gröna pricken vid din bild på messenger. Vet att du har permission snart. Undrar om du kommer att höra av dig..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!