Inlägg från: Anonym (cvitamin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (cvitamin)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag är så glad att slippa dig. Du är hemsk, ett monster och även våra barn ser vem du är. Du kommer aldrig få vårdnaden eller halva tiden med barnen. Karma is a bitch. Sedan ska du veta att vi mår bra utan dig. Never U again

  • Anonym (cvitamin)
    Anonym (Pieces..) skrev 2022-10-02 00:01:57 följande:
    Ja hoppas för din skull att de inte e ditt sårade ego som talar :) för isf har du rätt i att karma is a bitch!
    nä det är alldeles för många år tillsammans med ett monster. vi fick hjälp av socialen att fly... jag har skäl att säga det jag säger.
    jag har inget sårat ego däremot en trasig själ som behöver repareras
  • Anonym (cvitamin)
    Anonym (Pieces..) skrev 2022-10-02 16:16:58 följande:
    Beklagar! Tyvärr e de alldeles för många såna lösa i samhället  :( hoppas ert liv blir bättre nu <3
    Tack så mycket <3 
    Vi tar en dag i taget och sakta men säkert så blir en sak efter den andre så som vi vill ha vårt liv.
    Trevlig kväll
  • Anonym (cvitamin)

    älskade mamma vad jag är glad för dig, det har varit många år utan att vi direkt har haft kontakt men det är fixad nu. jag släpper dig aldrig. jag älskar dig

  • Anonym (cvitamin)

    Tänk att idag är en sån dag då allt bara faller på plats. Är så glad. Imorgon är jag antagligen tillbaka till det ångestfulla jobbiga igen. Men idag tänker jag njuta så mycket jag bara kan.

  • Anonym (cvitamin)

    Jag har varit nyfiken på dig i 15 år. Livet har kommit emellan. Nu är vi båda fria. Nu tänker jag lära känna dig.

  • Anonym (cvitamin)
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2022-11-13 11:28:54 följande:

    Jag framstår nog som en idiot varje gång jag pratar med dig. Orden fastnar och kommer ut helt fel. Jag insåg i fredags att du får mig ur balans och gör mig nervös på ett sätt jag inte känner mig bekväm med, ändå längtar jag efter varje nytt tillfälle att få prata med dig, träffa dig och lära känna den du är. Jag är inte kär eller förälskad i dig, eller jag tror jag hindrar mig själv från att känna efter, men jag är attraherad och gillar dig genuint, bryr mig om och är nyfiken. 


    En klok person sa till mig en gång för mängder av år sedan att om en person får en att känna så som du beskriver så gå bara vidare.
    En person som är rätt får en att må bra 100%. Den personen ger tryggheten att vara vem man är. Dina känslor visar att du inte kan vara dig själv. 
    Men hur du än väljer att göra så lycka till.
  • Anonym (cvitamin)

    Ibland skulle jag vilja berätta om alla positiva saker som händer i mitt liv. Du skulle bli så nedtryckt i skorna utav det. Men det tänker jag inte göra för du är inte värd att veta. Karma is a bitch and I love it.

  • Anonym (cvitamin)

    Trots alla dina försök till smutskasta mig så fick jag vårdnaden. Du är inte trovärdig. Nu ser många fler än jag det. Du är ingen bra förälder eller människa.

    Karma bet dig i arslet 

  • Anonym (cvitamin)
    Anonym (Aha-upplevelse) skrev 2023-05-12 22:55:17 följande:

    Älskling, jag har insett att jag, efter flera år av ursäkter, anpassning och självrannsakan, troligen är gift med en en narcissist. Det har varit en aha-upplevelse att lyssna på föreläsningar på Youtube och läsa vetenskapsartiklar som handlar om att leva med en sådan och det är kryss i nästan samtliga boxar. Sjukt att jag inte förstått tidigare, utan istället skuldbelagt mig själv. Jag vill ha en sansad skilsmässa och kommer inte att upplysa mitt framtida ex om hennes personlighetsstörning, men jösses vad skönt att få insikt. 


    Så mycket jag vill säga till dig. Fel forum för detta. Men jag lämnade för 13 månader sedan. Det har varit ett tungt år av Demon-fasoner från exets håll. 
    Men stå stark, det är en fantastisk frihet när man faktiskt tar steget och lämnar. Men det är precis som att sluta röka, hitta strategier när det känns som tuffast så du inte faller tillbaka.
    Jag hoppas du hittar till fb-grupperna, jag känner att jag fått rejält stöd där med så många andra som går igenom samma sak men är i olika faser.
    All styrka.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!