Inlägg från: Anonym (HeartOfFreya) |Visa alla inlägg
  • Anonym (HeartOfFreya)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Merde) skrev 2023-05-27 11:43:22 följande:

    Har läst vad du har skrivit och vi har nog stött på samma typ av kvinna.
    Gravt narcissistisk som tar men aldrig ger.
    Ja, hon är ett öppet sår och år senare undrar jag fortfarande varför det gick som det gick.


    Jag vill reda ut det men inser att kvinnan som jag blev så djupt förälskad och förkrossad över, egentligen inte finns. Det var en fasad. Hon kan aldrig förklara.
    Varje gång vi träffades så föll jag tillbaka handlöst för att uppleva manipulation igen.
    Lösningen blev att blocka henne fullständigt och det hjälpte delvis
    Man behöver tid för att läka och undvika att ta kontakt igen.


    Anonym (Merde) skrev 2023-05-27 11:43:22 följande:

    Har läst vad du har skrivit och vi har nog stött på samma typ av kvinna.
    Gravt narcissistisk som tar men aldrig ger.
    Ja, hon är ett öppet sår och år senare undrar jag fortfarande varför det gick som det gick.


    Jag vill reda ut det men inser att kvinnan som jag blev så djupt förälskad och förkrossad över, egentligen inte finns. Det var en fasad. Hon kan aldrig förklara.
    Varje gång vi träffades så föll jag tillbaka handlöst för att uppleva manipulation igen.
    Lösningen blev att blocka henne fullständigt och det hjälpte delvis
    Man behöver tid för att läka och undvika att ta kontakt igen.




    Mitt ex utsatte mig för samma sak. Spåren han lämnat sitter djupt och jag kommer aldrig älska nån på det sättet igen..( om det nu var äkta kärlek jag kände )..

    Men han finns ännu i mina tankar och jag undrar hur länge det ska påverka mig innan det känns lättare..
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Önskar) skrev 2023-05-31 20:32:59 följande:
    Han är tydlig med att undvika mig. Vänder och går motsatt håll när han ser mig mm. 
    Blir de nåt mellan er nångång så kan du förvänta dig helvetet! Ena stunden betyder du nåt sen existerar du inte..
  • Anonym (HeartOfFreya)

    Över 1 år har gått sen du dräpte mig totalt. Vissa dagar känner jag fortfarande lika starka känslor som sorg och saknad, men mest ilska och ångest över det du gjorde mot mig! Det är svårt att gå igenom dagarna numera med den tomhet jag känner. Jag tror jag har tappat gnistan helt och hållet. Hur länge ska man behöva känna såhär innan det blir bättre? Kommer det nånsin bli bättre? Jag börjar tvivla på det, men jag gör så gott jag kan för att hitta tillbaka till mig själv. Men fy faan vad jag känner mig vilsen just nu! Jag vet inte längre vad jag ska göra med mig själv! 

    Det känns som om du sög livet ur mig, jag känner inte en minsta motivation för att fortsätta, mitt driv, min glöd är borta. FORTFARANDE! Jag känner inte igen mig själv längre.. 

    Det skrämmer mig faktiskt. Du fick mig att tro och känna som om jag inte kunde överleva utan dig! 
    Jag vet att jag kan, men nu när jag har brytit mig fri ifrån alla destruktiva elaka personer i mitt liv så vet jag inte längre vem jag är.

    Jag älskade verkligen dig, ( lr den jag trodde du va ) du är lika skenhelig som satan själv. Du ville säkert vara den personen du så intensivt ville få mig att tro, men dina handlingar sa hela tiden annat. Inget var logiskt till slut! Och du undrar varför kvinnor har svårt att lita på dig? Kanske för att du misshandlar dom psykiskt och skapar situationer för att få reaktioner! 

    Nu vet jag vem/vad du är och jag önskar dig all misär du orsakat andra, fast.. vad hjälper det? Dina känslor rinner tydligen av dig så fort du finner nån annan som kanske är lättare att få dit du vill. Och sålänge man inte ifrågasätter dig så går ju allt bra.

    Nej, jag vet inte riktigt vad du förtjänar, men du förtjänar fan inte genuin kärlek ifrån nån annan, du är okapabel till att se vad du gör. 

    Det tragiska är, att jag faktiskt hoppades och trodde på att du var den jag skulle dö med. I mina ögon var du min livskamrat, mitt allt! 

    Medans jag plockar upp bitarna av mig själv ännu så lever du på som om inget har hänt.. jag vet inte vad som är värst eg. Men sjukt är det! Du är sjuk! 

    Innerst inne hoppas jag faktiskt att du lider nu när jag drog därifrån. Du trodde väl att du kunde nästla dig in i mitt liv igen efter att ha behandlat mig som om jag aldrig existerat under nästan 1 år! Och allt skit du sagt om mig till folk! Synd att du inte berättar vem du egentligen är! Då skulle jag aldrig blivit så isolerad i slutändan! Inte heller skulle jag ha känt mig så fast som jag gjorde i slutet...

    Kvar finns bara resterna av mig och den illusion jag hade om dig...tack för det! 

  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Merde) skrev 2023-06-07 14:54:03 följande:
    Det tar tid att läka och om du mötte samma typ som jag skrev om ovan så bryt all möjlig kontakt. Det är en vansinnigt kliande sårskorpa av sorg men ge det tid, betydligt längre tid än du vill och det kommer bli bra.
    Har inte pratat me honom under all denna tiden, ja tror att ignoransen sårade mig mest.. att ja kände mig så obetydlig helt enkelt.. ja vet att denna sorten av relation tar tid, men ja vill verkligen inte känna såhär mer.. ja pratar me våld i nära, psykologer osv..visst e de bättre, men ja undrar om de har hänt nåt me mig för ja ser ingen glädje i nåt längre...

    Tänkte på en sak, jobbigt om du var han ja pratade om. Han anklagade mig för att vara han, projicerade som ja förstår nu..😔 

    Ja beklagar verkligen att du fått uppleva denna sorten, finns inget gott som kan komma ur de.. bara jävelskap. Hoppas du mår bättre nu iaf 🌺
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Merde) skrev 2023-06-07 19:22:58 följande:

    Tack, jo jag mår bättre men det har tagit tid och total avstängning under mer än ett år.


    Inser ju att där finns absolut inget att hämta hos henne, inga svar när det är svar jag hade behövt.
    Låt sorgen ta sin plats, ta inte kontakt, där finns bara mer smärta.


    Tyvärr kommer man aldrig få svar, och kanske det som sitter längst.."varför" 🥺

    Nä, jag kämpar som en galning för att slippa ha han i mina tankar, jag må vara vilsen just nu.. men jag har det bättre utan hans psykerier.
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Z) skrev 2023-06-15 21:00:08 följande:

    Och bara sådär, utan någon speciell anledning, 3 år sedan vårt första möte är jag äntligen över dig. Fri. 


    Härligt! Jag önskar att jag kunde bli fri oxå..
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Z) skrev 2022-05-21 16:10:18 följande:

    Du tror säkert jag legat och gråtit och lidit efter vårt avslut men absolut tvärtom. Det sker såna där livsavgörande ögonblick i livet och vårt senaste samtal var ett sådant. Ja, jag blev ledsen och chockad men antagligen mest för att jag såg dig för vem du är. För man är inte vad man säger, man är vad man gör. Alla mina vänner har varnat mig för dig sen start men hela tiden har jag skyddat dig. Men inte längre. Till och med den enda som hejade på dig, på oss och det vi hade har lagt ner och konstaterat du inte är något att ha. Det som svider mest är nog all tid, tanke, kärlek och sorg jag lagt på dig och oss. Du är inte genomrutten, då hade jag aldrig fallit för dig. Men jag tror du är helt befriad från empati, du tänker bara på dig själv och dina behov och jag tror på riktigt aldrig du älskat någon mer än dig själv i hela ditt liv. Det jag ville komma till var, att det där ögonblicket, var ett sådant ögonblick där vi dog. Ett sådant jag upplevt förut då mitt ex behandlade mig illa och jag kunde minnas exakt ögonblicket där något i mig dog för honom.

    Jag lever vidare nu och är så jävla öppen för någon ny. Jag har ju inte varit det innan på grund av dig. Men du är ett avslutat kapitel, en främling i princip. Skulle inte förvåna mig om du har någon ny redan, tror det är sån du är. Tror du gillar dramat, lidelsen, kicken. Jag förtjänar så mycket bättre än det du gett mig, och det kommer jag få. 
    Och i din sjuka värld tror du säkert vi kommer ses igen, men kan säga såhär, min kropp vill inte ha dig mer för du har brutit mitt hjärta så många gånger om och nu sist var det som att jag gick från chockad och förtvivlad, till helt nollställd och likgiltig inför din existens. Jag skulle så gärna vilja skicka dig ett långt jävla brev likt detta och hoppas du lär dig att aldrig mer behandla människor på detta vis men då tror du väl bara jag vill träffa dig igen. 
    Du har alla möjliga ursäkter till ditt beteende men sanningen är att du var inte där för mig en enda gång när jag behövde det, när jag hade kris och döende föräldrar osv. Så påstå inte du brytt dig om mig för gör man det, gör man inte som du gör din ursäkt till man. Det värsta är att du vet att jag är en bra person, en snäll person och det har du utnyttjat så långt det gått. Och lycklig tror jag inte du blir. Jag har aldrig träffat en känsloförnekare som dig någonsin. Någon som rationaliserar och ljuger för sig själv som du gör. Vet du var sånt slutar? Med ångest och kassa relationer. Sist men inte minst vill jag också poängtera hur feg du är. Det spelar ingen roll vilken barndom eller bakgrund du har, du är feg vad du än skyller det på. Sen kan du sockra ordvalen men det gör det inte mindre sant. Och sorgligt nog är nog det som svider mest för dig att du aldrig kommer ha den typen av sex vi hade, du vet det och jag vet det. Och det stör dig så sjukt jävla mycket att jag inte idealiserar och ser upp till dig längre. Din självbild tål inte det. Ha ett fint liv min vän, det önskar jag dig trots allt. Du var då verkligen en läxa.


    Har du blivit förförd av mitt ex? Låter nästan så..spring för livet säger ja!
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Z) skrev 2023-06-15 21:00:08 följande:

    Och bara sådär, utan någon speciell anledning, 3 år sedan vårt första möte är jag äntligen över dig. Fri. 


    3 år sen e de för mig oxå, men ja har ännu inte blivit fri mentalt...över 1 år sen de tog slut, men han lämnade mig för en arbetskamrat. Innan dess misshandlade han mig psykiskt i 3,5 år..

    Han är absolut de största bottenskrapet som finns. Utåt sätt finns de ingen sexigare lr mer charmerande än han. Men allt e bara ett skådespel..
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Z) skrev 2023-06-15 21:00:08 följande:

    Och bara sådär, utan någon speciell anledning, 3 år sedan vårt första möte är jag äntligen över dig. Fri. 


    Han såg oxå till att ja skulle veta när han drog iväg me henne, hon hade ju husbil oxå. Den smärtan kommer ja aldrig glömma när ja såg dom komma tillbaka.. o hon! Har ju en karl hemma.. nä, dom båda får sin karma..
  • Anonym (HeartOfFreya)
    Anonym (Z) skrev 2023-06-18 16:47:19 följande:

    Du behöver få in ordentligt vem han egentligen är, inte vem du fantiserat om att han är. Jag var så säker på att jag träffat min själsfrände, så säker. Men, det var bara en kort period vi faktiskt sågs regelbundet, när jag föll för honom. När han var perfekt och jag kände ända in i själen att jag ville vara honom nära alltid. Åren efter var det av och på och han visade mig minsta möjliga effort. Han led inte tillräckligt av att veta jag inte mådde bra av det och skyllde hela tiden på att det var svårt för honom att släppa också fast det var hans beslut. Så fort jag blev upprörd över situationen drog han sig undan. Och medan mitt hjärta var helt uppslukad av honom började jag inse jag mest var en fantasi för honom han kunde fly till och att han lär fortsätta samma mönster om och om igen tills han mognat och läkt sina barndomssår. Gissar han hela tiden håller flörtat vid liv för han har så dålig självkänsla. Han behöver den boosten. Förutom det är han egentligen inte alls ytlig och ganska djup, men bryr sig fruktansvärt mycket om att hålla en fin fasad utåt, tjäna en massa pengar och ha det extremt bra ställt materiellt. Sånt här har jag insett mer och mer över tid och tänkt är jag likadan? Nej. Då hade vi troligtvis ändå inte kunnat ha ett harmoniskt liv tillsammans. 
    Det senaste jag börjat är att jag föreställer mig i framtiden med en man jag älskar mer än något annat, någon som vågade satsa på mig från start, inga tvivel eller frågetecken och att jag då tackar mitt dagtids jag för att jag släppte den förra, för det hade nog kunnat hålla på i 5 år till, minst. Och att jag insåg att han var den som väntade på mig, därför blev det aldrig något med han här. Och måste man forcera, jaga, be om kärlek och bekräftelse är det fan inte rätt. Han gjorde liksom allt i början för att få mig för han var så dragen till mig och när han väl blev kär var det så jobbigt för honom för han hade inte räknat med det. 


    Så se personen för vad den gör och vem den är. Man är inte sina ord man är sina handlingar. 


    Jo, ja har insett allt detta med honom. Men ändå plågar han mitt sinne ännu. Ja tror ja e mest arg eg, för me tanke på hans ålder så förväntade ja mig inte sån omognad. Ja trodde han skulle vara trygg i sig själv. För de e va han visar utåt.. men exakt som du säger, så fort de blir äkta känslor så kommer barnet fram 😔 

    Tyvärr tror ja inte att ja vågar släppa in nån efter honom. För ja har aldrig fastnat så för nån som ja gjorde me han.. 

    Sanningen svider såklart, o de kunde varit värre..
    Hoppas din nya behandlar dig som du förtjänar 🌺
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!