• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (saknar dej)

    Ännu en sommar och ännu en midsommar har gått och inget hänt..
    åhhh! varför kan jag ej sluta sakna dej....

  • Anonym (Din)

    Nu har det gått en månad sedan du gick. Det värker fortfarande enormt. Jag kan inte låta bli att undra om och om igen varför du kom tbx till mig fast du har flickvän. Vad gav jag som hon inte gav??? Du trivdes med henne sa du så hur tänkte du? Vi ska vara vänner, men du ber mig hålla avstånd. Är du rädd att ramla dit igen? Suktar du efter mig och inte vill bli påmind? Vår åldersskillnad gör att det inte kan bli vi. I flera år fick jag ha dig, men nu känns det definitivt slut. Om du visst hur mycket du gjorde mig illa som kom tillbaka de två månaderna för att sen gå igen. Ja jag visste förutsättningarna, som du så hårt påpekade, men ditt ansvar då??!! "Jag hör av mig om det blir nån ändring" sa du innan vi sa hej då. Varför?? Låt mig vara nu.

  • Anonym (Draken)

    Vet att jag är påfrestande, allt jag gör har ändå en mening...Du vet att någonstans växer din bubbla  och det blir bra igen ... Älskar dig å saknar dig enormt mycket.. 
    Det var ingens fel kom ihåg det... Draken...Hjärta 

  • Anonym (där floden flyter förbi)

    känns som att vi hör ihop ju

    saknar dig.

    puss

  • Anonym (Dålig vän)

    Farväl min gamla vän.

    Om du mår bättre av att fortsätta ljuga, trycka ner och snacka skit om mig så var så god. Jag har gett dig mera än du förtjänade av min tid och energi. Du skulle vara min bästa vän sa du.. Att utnyttja mig, min svaghet och mitt goda hjärta som hälst av allt vill hjälpa andra människor när dom ber om hjälp och att istället utnyttja det för din egen vinnings  skull är knappast vänskapligt menat. Jag stöttade dig i allt, var din barnvakt, din taxichaufför, ditt lånekontor, din färdtjänst, din psykolog, din hjärna och fanns alltid till hands, speciellt under din depression med självmordstankar.

    Allt detta gjorde jag för dig och nu sitter du där bakom din skärm och skriver elaka saker om mig. Saker som att jag är farlig för mig själv och andra, att jag är en hemsk människa, att jag är en f*tta osv. Ja om det är så hemskt att hjälpa människor hur sjutton skulle då en värld du bestämde över se ut?!
    Jag hoppas för allt i världen att du tar ut huvudet ur röven och tittar dig själv i spegeln. Och jag hoppas för allt i världen att dina barn får bo kvar hos sina fäder eftersom du uppenbarligen fortfarande mår skit och inte är i form att ta hand om dom.

    Men för all del, skriv så mycket skit du vill om mig för det är nu du visar ditt rätta jag och JAG är värd bättre.

  • Anonym (E)

    Är du färdig med "det livet"? Känns som vi växlat upp, eller? Eller har du på något sätt kommit vidare i dina funderingar? Det kommer aldrig komma ett bra tillfälle, du måste bara ta tjuren vid hornen!

  • Anonym ($$)

    Hej. Jag vet att du ska åka iväg nu men tajmingen är som den är. Vi har umgåtts mycket på sistone, tiden med dig har varit så himla bra. Du får mig att må så bra, du får mig att vilja bli en bättre människa, du har redan gett mig underbara minnen. Den här veckan var något helt annat. Du är... helt fantastisk. Inte bara sjukt snygg. Jag har fått känslor för dig. Det är fan fel, men också rätt på ett sätt. Jag vill inte säga det här ifall att det är inte så du känner, eller om det gör dig obekväm. Om det får dig att ta avstånd. Så det kanske stannar inom mig lite till, jag kan inte förlora dig än.

  • Anonym (E)

    Ok, men du då? Jag berättade inte om min sexinvit men jag är fan singel!!! Vad vet din fru om ditt sexliv? Vem av oss smusslar mest? Ge fan i att anklaga mig!!!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!