• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    jag e så less på att ständigt vrida o vända och   ge och ge och ge  .o ge  utan att aldrig få ngt tillbaks...jag orkar inte mer ,,, mitt hjärta förbjuder mig  o stoppar allt för att senare kunna läka såret  ...efter allt jag kan inte få fram känslor mer ,mitt hjärta har stängt alla portar för allt som har med kärlek att göra .......e det tacken för det jag gav..... eller är det det du kallar kärlek , så  e jag inte längre med ...tack för det du gav  goodbuy........   

  • Anonym
    Anonym () skrev 2012-03-30 22:40:16 följande:
    Skriver inget mer..
    Hade vart för bra för att vara sant.
  • Anonym (ej glömt)

    "det sårade mig när du presenterade mig för henne och lät henne säga 'jag har hört så mycket om dig'. Det sårade mig när jag förstod att ni låg med varandra i vår säng. Det sårade mig att jag läste dina sms där det stod hur äcklig jag var och patetisk. Har du glömt att jag var ledsen över den abort du TVINGADE mig att gå igenom, ensam, då du festade med dina polare och kallade dagen 'som den bästa i ditt liv'. 

    Men värst är.. att jag är sårad för att du aldrig bett om ursäkt och det är bara det lilla ordet förlåt jag behöver för att kunna gå vidare.

    Hoppas att ni är lyckliga tillsammans. Skit förtjänar skit. Dra åt helvete ditt svin.. jag hoppas att du får olycka efter olycka i ditt liv"

    Till mitt ex, tre år efter att han dumpade mig och hans otrohet kom upp till ytan.

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-03-30 21:56:07 följande:
    Varför får jag känslan av att det bara är tomma ord från din sida? Jag vill absolut träffas, du säger att du vill det, varför ses vi inte då? Varför passar vi inte på istället för att dra ut på det?
    Det är så tröttsamt att behöva jaga dig hela tiden. Nu ska jag lägga min energi på att glömma dig istället, så ska du få se hur kul det är att tjata och jaga någon hela tiden. 
    ställ personen mot väggen innan du vänder ryggen ............
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-03-30 22:42:47 följande:
    Hade vart för bra för att vara sant.
    Skickat sms.. Hon har svarat, Därav min kommentar.. oh well..
  • Anonym

    du söger att du hoppas jag dör,det hoppas jag också så jag någon gång slipper ha dig i mitt liv ...

  • Anonym (.)

    Gå ut ikväll och umgås, drick, dansa, ni som kan.. Försök glömma och Ha kul ikväll istället.. LIVET är kort.. Kanske livet blir lite bättre imorgon eller kanske inte.. Men ni får inte vet om ni sitter inne och är bittra..

  • Anonym (J)

    Du kanske undrar varför jag inte hört av mig på länge? För att du FORTFARANDE inte insett att du svek mig och vilken egoist du är. Om du bara ville fatta hur mycket jag har ställt upp för dig genom vår vänskap och ville ge lite tillbaka så skulle jag så himla gärna fortfarande vilja vara din vän. Men nu omöjliggör du det. Och kommer med största sannolikhet säga att all skuld är min och inte din.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!