• Fringe

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (Merde) skrev 2018-09-02 13:03:51 följande:

    Lycka till och virtuell kram!


    Inte meningen att de där frågetecknen skulle komma med!
  • Fringe

    Ingen vet vad som finns i framtiden, men vad jag vet är att jag älskar dig här och nu. Det finns inget som är så tydligt för mig som just det. Jag vill inte leva mitt liv utan att ha försäkrat mig om att du förstår det.

  • Fringe

    Enorm glädje att se dig efter att det gått en liten tid, energin som återkommer, lugnet som lägger sig inom mig. all oro som bortblåst. Vi lyser, vi glittrar. Ditt sätt att se på mig gör mig helt svag, samtidigt alldeles mjuk och följsam, vi följer varandra. Dina ögon som nästan obemärkt vandrar mellan mina ögon och läppar. Vi som är totalt fokuserade på varandra. Jag är så attraherad av dig att det enda jag kan tänka på är att få kyssa dig, låta mig bli kysst av dig, njuta av att vi kysser varandra. Ilningar som går genom min kropp. Jag ser på dig, tittar bort, ser på dig igen. Jag är så glad, samtidigt så matt. Jag tänker att jag älskar dig, att jag vill vara älskad av dig, att jag vill älska med dig, att jag vill få vara dig så nära som bara går. Det är som att allt faller på plats inom mig. Jag känner så oerhört starkt att jag är där jag ska vara. Älskade, älskade du, du är på alla sätt den vackraste och underbaraste.

    Aldrig någonsin lämnar du mina tankar, djupare och djupare går mina känslor, som att där inte finns någon återvändo, ingen väg tillbaka, ingen väg bort från dig.

  • Fringe
    Anonym (E.) skrev 2018-10-06 13:58:16 följande:

    Bland det finaste jag har läst på länge. Önskar er en fin framtid tillsammans.


    Jag önskar också oss en framtid tillsammans, det är den högsta önskan jag någonsin haft. Vet inte om den framtiden verkligen finns, eller om den bara kommer att fortsätta vara min allra högsta önskan.
  • Fringe
    Anonym (tänk) skrev 2018-10-06 13:51:24 följande:

    Så fint beskrivet! Personen borde få veta hur du känner. Jag hoppas att era vägar och läppar ska mötas


    Allt är så komplicerat, men ändå, allt jag känner är ren kärlek. Kanske jag en dag klarar av att hitta modet att vara så ärlig och sårbar som krävs för att få honom att förstå att det jag en gång sade är precis lika sant nu som då. Mina känslor har inte gått över.
  • Fringe
    Anonym (Merde) skrev 2018-10-08 17:11:22 följande:

    Begär inte att du är kvar men jag är på väg att lämna.

    Kommer ta tid.


    Vet personen ifråga om det? Tidigare har det verkar som att du inte varit beredd att göra det. Något har fått dig på andra tankar, har ni pratat om det?
  • Fringe

    Hur ärlig och rakt på sak kan jag vara med dig? Klarar du av att höra det jag så länge önskat säga dig?

  • Fringe

    Jag är så arg, arg på dig! Vill tala om för dig hur genuint förbannad jag verkligen är, förbannad för att du hållit mig utanför en fråga jag verkligen hade behövt vara involverad i. Hur tänker du egentligen, vilka är dina skäl att hålla mig utanför? Aldrig kommer jag berätta hur upprörd detta gjort mig, att det faktiskt gör mig ledsen. Jag älskar dig! Men jag försvarar inte ditt sätt att hantera vissa saker. Allt jag ber dig om - involvera mig där det behövs!

  • Fringe

    Återigen har jag drömt en sådan otroligt verklig dröm. En dröm där jag kunde känna dig på så många sätt, både fysiskt och psykiskt. Vi är så otroligt nära på det där mjuka, varma och ömma sättet. Vi står lutade mot varandra, våra pannor lutade mot varandra. Vi ser på varandra med så mycket kärlek. Våra händer söker varandra och våra fingrar flätas samman. Jag känner i drömmen strukturen på dina händer, jag känner din panna mot min. Jag stryker min hand över ditt bröst, känner tyget från din skjorta och värmen från din kropp. Vi njuter så oerhört av varandras närhet, en närhet som känns så självklar. Den bara är, vi bara är.

  • Fringe
    Anonym (Jagärjagvemärdu) skrev 2018-11-21 18:28:28 följande:

    Jag tar inte steget eftersom det är olämpligt i situationen. Omständigheter gör att det är opassande att säga något rakt ut just nu. Jag skulle vilja fråga henne om hon vill ses privat men jag vågar inte det, inte nu, inte än.


    När blir situationen någonsin lämplig? Där kommer alltid att finnas omständigheter. Tänker på min egen situation. Tänker på det jag sagt om mina känslor till den mannen. Tänker på hur oerhört mycket som finns kvar att säga. Ändå förmår jag mig bara titta på honom, se hur oerhört vacker han är för mig på alla sätt och vis, mitt hjärta, hela mitt inre fyllt av så mycket kärlek. I grunden har han förändrat mig, i grunden har det som utgör vi förändrat mig. Sitter mitt emot, vid ett bord för två och tänker allt detta. Tänker att jag gärna skulle byta någon av våra luncher till en middag, så att utrymme finns att prata på riktigt. Men tyst sitter jag och betraktar honom avseende de känslorna och tankarna. Går sedan sakta bredvid honom och tänker allt detta, men jag förblir tyst, trots att jag går bredvid mannen jag för alltid vill ha vid min sida. Mannen som förstärker alla färger i världen, mannen som sprider ett sådant vackert sken. Mannen som får mig att le med hela mitt väsen.

    Skulle han säga, eller visa mig att mina känslor är besvarade så skulle det vara det mest fantastiska som skulle kunna hända, även om det är så att omständigheterna just nu gör det lite besvärligt. Men jag skulle i alla fall veta och det skulle skänka mig ett oerhört lugn. Att sedan tillsammans ta det därifrån, tillsammans, inte ensam.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!