• Fringe

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Min grundton, du är som min grundton.

    Ser försiktigt på dig från sidan, undviker ögonkontakt i mesta möjliga mån. Det är svårt för mig att möta din blick. Dina vackra ögon, ditt underbara ansikte. Du studerar mig, lätt tillbakalutad studerar du mig. Vad är det du ser när du ser på mig? Tittar på dig, dina ögon är underbart varma, bakom mina vilar smärta. Vad finns bakom dina? För en stund tittar jag bort, min blick i fjärran. Så ser jag på dig från sidan igen, du som blickar ut i tomheten, noterar spänningar över din hals, studerar fårorna i dina läppar, läppar jag vill kyssa, läppar jag vill röra med mina fingertoppar, en hals jag vill täcka med fjäderlätta kyssar. Anas mina tankar, min lust? Tittar bort för att inte avslöja mig. Min åtrå får gärna avslöjas av dig, men jag kan inte låta andra förstå, förstå min lust, min längtan, min kärlek, min oerhörda kärlek till dig.

  • Fringe
    Anonym (tänk) skrev 2019-01-09 19:04:33 följande:

    Så vackert du beskriver din längtan och din lust och kärlek för en annan. Jag känner igen känslan i din beskrivning. Hade också kunnat beskriva min längtan så. Önskar att den du tänkte på och kände detta för verkligen fick veta vad du tänker. Så fina ord och fysiska tankar borde inte få gå till spillo. Vågar du berätta för personen tror du? Hur känner ni varandra? Du beskriver att du ser på personen försiktigt från sidan. Var befinner ni er någonstans? Vart är du när du fylls av den underbara känslan, lusten och åtrån som känns i kroppen? Kan du beskriva lite av omgivningen/miljön utan att lämna ut detaljer? Hoppas verkligen att personen får veta hur du kämner. Känns som att det är ömsesidigt, att personen också känner åtrå :=)


    På sättet du frågar skulle man nästan kunna tro att du försöker ta reda på vem jag är! Avslöjar inte så mycket mer än att vi är kollegor och att det jag skrev om är från vår jobbmiljö. Och du ska veta att det finns inget jag önskar högre än att personen i fråga känner samma som jag. Det är dags att prata nu.
  • Fringe
    Anonym (tänk) skrev 2019-01-09 23:46:50 följande:

    Förlåt min nyfikenhet. Inte min mening att fråga ut dig så. Tänkte nästan att ni var kollegor. Hoppas personen känner samma som du och all lycka till med allt :=)


    Ingen fara, tyckte mest din nyfikenhet var lite charmig!
  • Fringe
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-10 00:58:36 följande:

    Mycket vackert!!

    Om det vore till mig, skulle jag falla direkt.. Men så älskar jag ju fagra ord med stor mening! ;)


    Jag tror mina ord skulle kunna ha en viss effekt även på den person de är riktade till.
  • Fringe
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-10 21:03:09 följande:

    Men? Låter kryptiskt..

    Vad hindrar dig ?


    Inte så kryptiskt. Saker och ting är ju inte alltid så enkla. Men ja, vad hindrar mig egentligen? Har funderat på det många gånger. Kanske farhågan att han inte kommer våga fast att jag tror att han gärna vill. Men jag borde gå till botten med det. Verkligen ta reda på ifall det är så.
  • Fringe
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-10 23:29:57 följande:

    Grundton, tolkar det lite som virtuella minnesmonument..

    Ett ord med ganska många betydelser, rent ?fysiskt? skulle kunna vara en bakrund eller ett djup, en känsla, ett uttryck eller en personlighet. En färg eller en tro.. aja spinner ju igång på ord.. :)

    Ja svårt att veta om det kostar mer än det smakar, troligtvis båda, men så vet man ju.. nothing worth having comes easy! Lite ska det väl kännas..


    För mig handlar det om trygghet, lugn, harmoni, samklang, något att vila i, något fullständigt självklart, något som får mig att fungera och vibrera i rätt frekvens. Kärlek.
  • Fringe
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-13 02:08:59 följande:

    Älskar den här tråden, fast den är dränkt i så mycket saknad och sorg, vissa användare har skrivit i flera år. Jag förstår inte hur ni orkar, år ut och år in, är det samma person som ni inte kan släppa? eller byter ni föremål för saknaden och behåller ert nick?! Alt motsatsen?!

    Själv är jag nykär, men förstår inte varför vissa här tillåter sig att hänga kvar, år efter år.. inget svar och ingen delad saknad, men hoppet det fyller man på genom att spegla andra i liknande situation.

    Finns det ens någon som hittat sin saknad här?

    Vet ni ens om personen vill bli igenkänd?

    Jag känner själv en viss osäkerhet här, personen för mitt intresse finns ju på fl, är det den jag skriver med ofta i olika men påträffande lika sammanhang och frågeställningar, eller speglar jag bara mig själv?!

    Och vill personen ens att det ska vara jag eller faktiskt inte.. för annars borde det ju ha varit enkelt!

    Undrar hur pass mycket hjälper det er andra att slänga ut ett meddelande till vem som helst, om abstinensen till en annan person. Enligt min filosofi är nog detta att hålla en längtan vid liv..

    Jag tror det kan vara både läkande och stärkande för en själv att sätta upp ett datum, tex som att sluta röka.

    Att skriva här och att viga tankar till personen gör bara såret mer svårläkt.. mer syre till elden och vem vill lura sig själv?

    Jag tror att vi alla njuter i en viss utsträckning att plåga oss själva med den där kärleken vi aldrig vågar varken vinna eller förlora.

    ?Alla fina och sorgsna människor.. inkasserar mitt visitkort (felstavat dock) men ändå om någon behöver hjälp att gå vidare. Läs hela mitt meddelande om och OMIGEN! ?

    Det kanske ändå är dags att släppa den där olyckliga kärleken från 2012-2019< det är en lång tid..

    just saying.. i all välmening<3


    Ja, du ska bara veta hur många gånger jag tänkt att där måste finnas en bortre gräns. Jag har också oerhört många gånger tänkt att mitt eviga dagboksskrivande håller mina känslor vid liv. Jag läker inte, mina känslor försvinner inte, försvagas inte ens. Jag väljer att tro på kärleken, ändå lider jag ofantligt i det tysta. Det finns inget njutningsfullt i detta lidande. Oerhört många gånger har jag ställt mig frågan varför det ska vara så oerhört svårt. Faktum är att jag kommit till en bortre gräns. Jag vet vad jag måste göra, på ett eller annat sätt måste jag vidare. Antingen står jag där själv, eller så når jag på riktigt fram till den människa som färglägger hela min värld, till den människa som får hela mitt jag att dansa och le, den person som är min melodi och mina toner. Att skriva här, mitt uti tomma intet tar mig inte framåt mer än på så sätt att jag kan formulera mina tankar. Det enda som tar mig framåt är att göra de skrivna orden levande, rikta dem rakt mot den person de är menade för och hoppas på att också han känner musiken.

    Tills det är gjort är det hoppet som håller mig uppe. Jag är oerhört rädd för dagen då hoppet inte längre finns. Men jag måste överkomma den rädslan, jag får inte längre låta den rädslan förlama mig. Jag behöver finna mitt mod och agera!
  • Fringe
    Anonym (Poem) skrev 2019-01-14 22:52:33 följande:

    Fint du skriver. Ja ibland måste man agera, är själv lite för känslig för att fastna i en stum melodi. Jag behöver höra och känna, bli bekräftad, få bekräfta, annars stannar jag.

    Jag är för viktig för mig själv och mitt liv är inte evigt.

    Faktum är att känslomänniskor das lätt ner i dyster melankoli och jag mår bättre av att snudda där var jag hittar min inspiration, men vill verkligen inte fastna i ett känsloläge på den nivån.

    Destruktivt för välmåendet och självkänslan.

    Kram och tack för att du delade dina tankar med mig :)


    Visst är det så, att man är viktig för sig själv. Det är verkligen viktigt att inte glömma bort det, för då kan man verkligen fastna i det djupa hålet och få väldigt svårt att ta sig upp. Jag är farligt nära botten på det där hålet och det är också därför jag behöver agera nu och inte sen.

    Dina ord om att få bli bekräftad och att få bekräfta, att du annars stannar, träffade mig verkligen med kraft! Jag har aldrig förstått förrän i detta nu att jag faktiskt har ett behov av att få bekräfta. Bli bekräftad blir jag ofta och har blivit i hela mitt liv, i många samhang, på många sätt av den enkla anledningen att jag är den jag är. Jag har nog däremot oerhört sällan bekräftat en partner, eller ens förstått att jag faktiskt haft ett behov av det. Mina barn är en sak, men en partner något annat. Jag har nog nästan sätt det som att jag inte haft förmågan och därför kunnat känna mig oerhört egoistisk. Men sedan känslorna dök upp för personen i mina tankar, så har jag successivt upptäckt att jag som person verkligen på flera sätt blivit annorlunda. Och den grundläggande anledningen till det tror jag är oerhört enkel - vi bekräftar varandra. Det är en känsla jag sedan tidigare inte riktigt kunnat relatera till. Den ömsesidighet som finns i det. Det är så enkelt. Att vi bekräftar varandra har alltid varit tydligt för mig, men jag tror inte jag förrän nu verkligen förstår vikten av det och vad det faktiskt också betyder - jag har aldrig tidigare älskat någon, inte för att jag inte haft förmågan att kunna bekräfta en annan människa, utan att jag faktiskt aldrig älskat någon med allt vad det innebär.

    Ett litet uppvaknande så här mitt i natten.
  • Fringe
    Anonym (Merde) skrev 2019-01-15 18:56:19 följande:

    Vad fan vill jag?

    Har läst, tänkt, skrivit... saknat... förstår nu varför jag valde som jag gjorde men vet inte om jag valde rätt, känns inte så.

    Kan inte prata med dig om det, vill inte ge falska förhoppningar, kan inte lova.

    Har bestämt mig efter resan och tar kontakt då. Du har kanske gått vidare då?


    Det var länge sedan jag såg dig i den här tråden. Minns något du skrev för väldigt länge sedan, om att älska en och vara förälskad i någon annan, om den dubbla känslan i det. Är det fortfarande det som plågar dig?
  • Fringe
    Anonym (Merde) skrev 2019-01-15 20:38:27 följande:

    Så är det... tyvärr.

    Har avslutat men övertygad att det gjordes på fel känslor. Rädsla och medkänsla snarare än kärlek styrde mitt handlande.

    Funderar allvarligt på att ta en total time-out.


    Att låta medkänsla styra dina val är nog inte en särskilt god idé. Ibland behöver man sätta sig själv i främsta rummet och våga göra de val som i förlängningen är de som är bäst för en själv.

    Ibland är det dock svårt att veta, man kanske inte förstår förrän man tittar i backspegeln.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!