• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (...)

    Jag älskar dig. Kan inte sluta. Livet har ingen riktig mening utan dig och jag orkar inte. Jag skulle göra vad som helst för att du skulle älska mig igen. för att du skull tro på oss igen. Jag har ingen stolthet. Allt är borta. Vet inte vad jag skall ta mig till. 

  • Anonym

    Till en grining ssk på jobbet....

    Byt jobb kärning, om du bara ska gnälla!!! Jag gör bara mitt jobb när jag rapporterar till dig och du behöver inte vara otrevlig för det!!! =( Ska prata med chefen imorgon om ditt betende!!

  • Anonym
    Anonym (Kär!!!) skrev 2012-06-28 12:51:59 följande:
    Jag väntar fortfarande på dig. Kan inte låta bli. Jämför alla med dig och det finns
    ingen som du. Hur länge får jag vänta? Saknar dina mess, saknar dina samtal mitt
    i natten, saknar dina fina ord ja jag saknar hela dig så otroligt mycket. <3
    och jag väntar på dig ska du veta!!!! =( Saknar dig så jävla mycket så det finns knapp ord!!!
  • Anonym

    Jag väntar på dig hjärtat och väntar på att du ska höra av dig. Har nu dissat över 5 killar för din skull, och snart ger jag upp och träffar nån av dom killarna! Alla tycker att jag ska glömma dig, men det är dig jag älskar!!!

    Hoppas att du går ut imorgon så vi kan prata! För jag saknar dig såååå jävla mycket!! Jag ångar mig det som hände för nån helg sen, och är väldigt ledsen över det! Det var jag som ringde ifrån jobbet idag men orkade inte prata med dig. Är nu säker på att det är dig jag vill leva med resten av mitt liv! Jag skiter i att det är några år mellan oss, och att du har barn sen tidigare! Jag sa nej till att bli sambos för att jag hittade dina jävla dejtsidor. Det borde du väl kunna förstå älskling?

    Men imorgon kommer jag att ringa dig, för nu orkar jag snart inte vänta nåt mera!!!

  • Anonym

    Jag är kär, du är kär!
    Jag är kär, du är kär!
    Jag är kär, du är kär!
    Jag är kär, du är kär!
    Jag är kär, du är kär!

    I dig och mig!!!

  • Anonym

    Till P!

    Hur har det gått för er med allt???

    Vill så gärna messa dig igen men vet att det kommer att bli ett helvete!! Men jag förstår hennes sits nu efter denna jävla vår! Har lust att skriva till hennes bror på facebook, men jag vågar inte! Vill inte förstöra nåt för er igen! Varför vågade du inte säga nåt till henne om oss??? Men jag fick ju lära mig en sak hur det är att vara andra kvinnan och aldrig mera säger jag bara!

    Saknar våra samtal!!

    Men ha det bra och lycka till med familjen och företaget och allt annat!!

    Puss puss!

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-06-28 21:32:28 följande:
    jag blev jätteöverraskad{#emotions_dlg.flower}
  • Anonym (Bruten vänskap)

    Till A:

    Hej min älskade,

    jag hoppas att du har det bra, att du njuter av din ledighet och att du har funnit nya vänner. 

    Innan du vänder taggarna utåt, vill jag bara att du ska veta att jag har förlåtit dig. Detta är så svårt att formulera då jag har varit så trasig´sedan den sjuttonde april då du via telefon sade upp vår tioåriga vänskap.

    Får jag fråga dig en sak, A? Tänker du någonsin på mig? Flimrar mitt ansikte, någon kommentar jag fällt, någon rolig händelse förbi i din hjärna någon gång? Saknar du mig?

    Jag saknar dig. Jag saknar det vi hade. Hur vi som små lekte och badade med morbrors hund, hur vi pysslade med gnagare och hur vi kramades.

    Jag saknar allt med dig, dina söta skrattgropar, ditt blyga sätt att vara på och din konstiga förkärlek för elefanter.

    Minns du hur det brukade vara? Då vi låg och läste i sängen tillsammans, eller cyklade, eller bakade chokladbollar men slevade ur bunken med sked istället för att rulla dem. Eller när du sa att du skulle offra livet för mig, när jag tog dig i min famn efter att vi hade blivit rånade och när vi som barn busringde till din klasskompis?

    Varför kan du inte bara höra av dig igen? Varför lämnade du mig? Jag vet att vi båda två har andra vänner, men det vi hade var speciellt. Vi skulle flytta ihop, minns du inte det? Vi trodde att vi alltid skulle vara, att det aldrig fanns ett slut. 

    Jag hatar dig för det du gjorde, för att det aldrig blir vi igen, för att jag litade på dig och för att du verkar ha gått vidare. Men jag älskar dig långt mycket mer än så, till månen och tillbaka flera gånger om, för du är min kusin, min bästa vän och syster. 

    Om telefonen ringer nu och jag får höra din röst, om du plötsligt står utanför min dörr, så är allting glömt. 

    Jag älskar dig, och jag saknar dig.
    Och om du vill ha mig tillbaka så är jag redan din.

    Med kärlek
    Din Bössan      
                          

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!