• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    inget tar face to face men  jag längtar efter dig  till att va med dig .tokit mycket .du e bara så underbar.  
    (love you)Kyss

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-06-29 10:59:22 följande:
    jag blev jätteöverraskad{#emotions_dlg.flower}
    :) Du talade till mig, rätt ord kan vara allt som behövs. Tror inte du är hon, men att mina tankar kanske hjälpte lite.
  • Anonym (Kär!!!)
    Anonym skrev 2012-06-28 23:41:51 följande:
    och jag väntar på dig ska du veta!!!! =( Saknar dig så jävla mycket så det finns knapp ord!!!
    Då är det dax att du kommer hit till mig NU!! Längtar...... Hjärta
  • Anonym
    Anonym skrev 2012-06-29 14:13:59 följande:
    :) Du talade till mig, rätt ord kan vara allt som behövs. Tror inte du är hon, men att mina tankar kanske hjälpte lite.
    (-: vet inte riktigt vem jag talade till  ,det fanns ingen avsändare .....SoligFlört men att jag vill ha  (dig)  och ingen annan nu . dina ord hjälpte mig enormt tackar jag för.hoppas detta också ska va till någon hjälp till dig.(-:Glad
  • Anonym

    till mamma: vad elak du har blivit .har aldrig hört en mamma va så ovälvillig som du fortsätter du så , vill jag faktiskt inte prata med dig mer. så får du ta det hur du vill.Jag e inget barn längre ok ,du e inte ett dugg rolig om du tror det . men jag menar vad jag säger fortsätter du så .kan du glömma mig.

  • Anonym
    Anonym (Kär!!!) skrev 2012-06-29 18:53:29 följande:
    Då är det dax att du kommer hit till mig NU!! Längtar...... Hjärta
    Kom då!
  • Anonym

    Vad i helvete höll du på med inatt????

    Haha, rätt åt dig att du har ont!!!

  • Anonym

    Till mitt ex!

    Jag har så mycket roligare nu när jag är singel och jag behöver inte dig! Jag får vilken kille som helst, och varje gång jag är ute och dansar så är det flera killar som raggar på mig!! HAHAHHAHA

  • Anonym (meh)

    Mamma jag orkar knappt svara på ditt sms för det är så knäppt. Klart att jag förstår att du är trött. Kan du inte bara skriva det istället?? Varför skriver du det du skriver till mig av alla människor? Hur tänker du när du gör det? Jag blir fan förbannad för i mina ögon betyder det att du inte har sett något av allt det jag gjort! Vem av oss barn är det som handlar, lagar mat, tar hand om mina och de andras barn när vi är hos dig? Vilka är det som lämpar över sina barn till dig och drar på stan och fikar eller sover? Inte en enda blöja har du bytt på mina barn. Inte en måltid har du lagat. Hela somrarna tar du hand As barn vare sig han är där eller inte. När K kommer så vågar du inte säga nej och därför passar och ordnar och fixar du. När jag kommer tar jag både mina tre och As två och ändå är det mig du vänder dig till för att försäkra dig om att jag inte ska lämpa över något på dig... som om jag någonsin gjort det. Vilken käftsmäll det känns som. Säger du det till mig för att du inte kan säga något till A och inte vågar säga något till K? Märker du alltså inte att jag handlar, tankar, lagar mat, tar hand om barnen och kusinerna? Jag tar ju hand om mina barn, kusiner och dig till och med när jag är där. Kan du inte se mig och det jag gör någongång? Kan inte jag få finnas som något annat än någon som är till för att bekräfta och hjälpa dig? Är det något jag är trött på så är det att känna att du inte undrar vem jag är och hur jag har det. Hur ser din uppfattning om vem jag är och hur jag det ut egentligen?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!