• Anonym

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (fråge tecknet) skrev 2011-11-02 18:27:48 följande:
    jag lider verkligen med dig, att få vara med om så mycket som barn ska man inte behöva o att det dessutom fortsätter är rena mardrömmen.
    men din mamma får väl ut underhållet ifrån försäkringskassan nu? människors sätt kan man tyvärr inte ändra på, bara tala om det för dem sen måste de själva jobba med sig själv om det är det de vill. man måste inte älska sin förälder bara för att de kallas för pappa (el mamma) när den aldrig har funnits där för en o när de väl gjorde det så var det inge vidare, han är ju som du själv säger en främling, man måste ju först lära känna en person för att kunna tycka om den.
    har du ngn som du kan prata med om allt du känner o går igenom?
    självklart kommer detta att påverka ditt liv, det viktigaste är bara vad du gör med allt, tar styrka o ser till att din framtid ska de banne mig inte få förstöra iaf el blir deprimerad o orkeslös..jag hoppas på det första :) för det förtjänar du :)
    *kram* o ge din mamma en hård kram oxå som har orkat med allt detta på egenhand oxå, det tar mycket kraft att stå upp för sig o för sina barn Hjärta
    Vet inte vad jag ska svara.. finner inga ord, men TACK Hjärta Dina ord fick mig att må så himla mycket bättre! Tänk att det ändå finns sånna som du! Hjärta Det var bättre när jag var liten, för jag trodde liksom att jag inte hade någon pappa helt enkelt, vilket jag också sa när någon frågade. När jag sedan blev äldre så brukade folk säga "Men man MÅSTE ju ha en pappa" och det var då jag verkligen började fundera.. och i början så förstod jag inte och accepterade att han var min pappa, för att mamma sa det.. annars hade inte jag fattat det. Det kändes spännande och kul att äntligen kunna vara med någon manlig också, liksom.. Men det kändes bara konstigare och konstigare.. och nu tänker jag verkligen ta tag i det här! Vi ska försöka ha ett stort snack med ALLA inblandade.. och prata om detta.. Hoppas att det hjälper.. verkligen..

    Men tack igen, underbart att det finns människor som faktiskt bryr sig Hjärta
  • Anonym
    Anonym (dedu) skrev 2011-11-02 14:44:12 följande:
    Hade det varit lagligt hade jag skrivit åt mitt ex:
    "Passa dig för får jag chansen kör jag över dig och sen när jag kört över dig backar jag! Bara för att vara säker så gör jag det en gång till och sen kliver jag ur bilen, kollar ner, ber om ursäkt, hoppar in i bilen och kör fram och tillbaka en gång till! Detta gör jag enbart för att du ska få känna på hur det känns att ha levt med dig! Förbannade svin som inte kommit ur 3 åringens egocentrism ännu!" 
    *asg* Skulle jag kunnat skriva till mitt ex med.. fast nä.. huvudet högt, gå vidare och se sig själv som så mkt bättre än den människan, tänker jag göra. Är nog bästa segern; inte att nedlåta sig till skitbeteenden. Men kul att fantisera ibland och skrattade gott nu! Tack!
  • Anonym
    Anonym (nu) skrev 2011-11-01 23:38:01 följande:
    Till mitt ex och min dotters pappa- jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig! Håll dig borta från oss! Du är en egoist, värdelös, kan inte ta ansvar, smiter undan och ställer till problem! Du förstör mer än du ger! Låt oss flytta, jag saknar min egen mamma! Jag behöver henne, snälla, låt oss gå!

    Till killen jag dejtar: Du säger att du är osäker hur du känner, ibland hör du inte av dig, men väl vi träffas så brinner dina ögon av saknad, din hand söker min hand, din mun vill inte sluta pussa mig överallt, du pratar tills du inte har en röst, snälla, välj de känslor du har och bli min!

    Till mamma och pappa: om ni bara visste hur jag gråter varje kväll, för att jag saknar er, för att jag vet att ni blir äldre, en vacker dag kommer ni att dö, det sägs att ta vara på den tiden som finns, men det kan inte jag, för mig känns det som om ni redan är döda, så sällan som vi ses, jag saknar er så det gör ont! Jag är inte den där lyckliga, starka och glada tjejen ni få gånger ser eller i telefon får höra, jag är sönder av saknad och ensamhet, jag älskar er!
    Åh... Fy.. *kram* Varför kan du inte flytta? gemensam vårdnad och vägran från exet? Sånt suger...
  • Anonym
    Anonym (fråge tecknet) skrev 2011-11-03 09:03:57 följande:
    blir så glad i hjärtat att höra att mina meningar gav dig ngt :) det är så pass att jag kan se energin sprudla i din text Solig behåll den känslan så kommer erat snack att gå jättebra, håller tummarna :)
    tänk på att det är du som har rätt till din pappa o inte tvärtom, så om ngn säger att din pappa måste ju få träffa dig så säg bara det du känner om det är ett nej el ett kanske senare el visst, det är ju upp till dig, det är du som bestämmer vem så ska få vara i ditt liv Hjärta

    om du känner att du skulle vilja prata mer så är det bara att säga till så visar jag vem jag är :) *~kram~* o ta hand om dig nu o all lycka till dig önskar jag Hjärta
    Tack än en gång för dina underbara ord! Hjärta Dem värmer verkligen!

    Detsamma till dig och din son *kram* :) Hjärta
  • Anonym
    Anonym (fråge tecknet) skrev 2011-11-03 13:34:41 följande:
    tack själv :)  *kram* Hjärta
    Hjärta
  • Anonym

    "Jag saknar dig och ändå inte. Önskar att det vi gjorde aldrig skett. Jag skall fortsätta mitt liv nu utan dig. Jag hoppas vi aldrig ses igen. Jag vill inte riskera att känna så igen. Jag vill bara ha min fru."

  • Anonym

    Till en person:

    Du är så långt bort, och jag kan inte förstå att vi lever i samma värld. Din värld känns så avlägsen, men underbar. Min känns så tråkig.. Utan dig brevid mig vet jag inte vad jag ska göra.. Jag blir snart galen! Jag önskar att du kunde se mig, och jag hatar att du aldrig kommer få veta hur mycket jag älskar dig! Men jag vill att du ska se.. Du är helt underbar! Ditt utseende, ditt hår, din kropp, din personlighet.. jag svimmar ärligt talat.. Det enda jag ber om är att du ska se mig, se mina meddelanden.. Önskar att du kunde förstå att jag inte kan stanna här länge till, men att jag ändå aldrig kommer kunna komma till dig.. Det gör mig galen! Jag hoppas i framtiden att du en gång kan se mig, titta mig i ögonen och säga: Jag älskar dig, precis som jag skulle göra om jag fick syn på dig..

    Jag älskar dig för den du är och kommer alltid att göra det. Jag kommer aldrig ge upp hoppet, ALDRIG. Men det är svårt...

  • Anonym

    Till "någon"

    Jag hatar dig! Men jag vet att jag bara hatar dig för att du älskar den jag älskar.. Förlåt.

  • Anonym
    Anonym (at your service!) skrev 2011-11-03 22:54:12 följande:
    Till L: 

    Din sambo sen några år har varit otrogen mot dig. Han säger att han inte älskar dig, att han inte attraheras av dig och att han kommer att lämna dig när han hittar någon bättre. Jag tycker synd om dig men vågar inte berätta detta eftersom jag vet att det skulle knäcka dig totalt.  
    fan vad  fegt.

    Är hon för svag för att hantera det så får du väl bygga upp henne först, umgås mer med henne ta med henne ut så hon kan hitta killar som uppskattar henne, därefter när hon inte är lika fastklamrad vid honom så kan du berätta.
  • Anonym

    Jag kommer att be dig att äta lite, så att du kanske nyktrar till.

    Jag saknar dig mamma..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!