• Anonym ($$)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Det gör ont att se dig

  • Anonym ($$)

    Jag är så förbannad på dig. Vill inte se dig igen. Aldrig bry mig igen. Du förtjänar inte min vänskap ens en gång.

  • Anonym ($$)
    Anonym (Cykel) skrev 2021-03-21 22:32:04 följande:

    Hur är det? Han måste ha gjort bort sig ordentligt.

    Den vackraste kärleken är nog den som inte når längre än förälskelsen.


    Han egoboostade när vi kunde varit vänner, när vi faktiskt var bra vänner. Genom att lirka fram känslor som inte skulle funnits annars och sen låtsas som att det regnade. När jag tänker på det så blir jag förbannad och vill inte ha med karln att göra. Man kastar inte bort en vänskap sådär.

    Hur går det för din tjej med hasselnötsbruna ögon?
  • Anonym ($$)

    Jag drömde en sån verklig dröm om dig och mig inatt. Vi kramades och kramen övergick till en kyss. Dina läppar var svala och fräscha och kyssen så passionerad. Precis innan hade du tröstat mitt barn som ramlat i vattnet och blivit rädd. Jag är helt förvirrad över den drömmen, trodde jag hade accepterat att inget skulle hända emellan oss

  • Anonym ($$)

    Jag drömde om dig igen. Att vi kramades mitt i en lek och låg ner i en säng, jag la mitt huvud på ditt bröst men reste mig igen. Du verkade vilja ha mig kvar men jag kunde inte.

  • Anonym ($$)

    Jag vill så gärna få en liten stund med dig, saknar att spendera tid ihop

  • Anonym ($$)

    Det gör så jädrans ont. .. att du inte var tillräckligt kär. Att jag inte var tillräcklig. Du pratar med mig men du är kall. För du är inte längre kär i mig.

  • Anonym ($$)

    Nu börjar jag tvivla att jag kan va kompis med dig öht. Hur kan man vara en vän om man eggar på och beter sig som om man vill ha en relation, för att sen backa när man fått sitt patetiska ego-boost? Jag har bättre vänner än så, märker när jag ser dig att jag vill bara slippa ha dig i mitt liv.

  • Anonym ($$)

    Vilken tur att jag slapp undan. När crushen lagt sig så insåg jag att mannen min är tusen gånger bättre än dig. Starkare, smartare, roligare, snyggare och tjänar t om med en hel del mer. Han har varit disträ länge, men äntligen har han hittat tillbaka till mig och oss.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!