Inlägg från: Anonym (yay :)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (yay :))

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (ce) skrev 2014-04-01 18:30:21 följande:
    Skit i dom. Dom är ingenting att ha om dom inte kan hantera det bättre än så. Och HEDER till dig som inte höll käften. Men jag vet hur det känns.. Är när sådan skit händer så får man reda på vad människor går för. Det som skrämmer mig mer än alla idioter till förövare som finns där ute är att så många 'vanliga' människor skuldbelägger offer så ofta och mycket, och är så naiva och blinda. Men de gör det för att de vill tro att det inte kan hända dom. Typ: "Jag skulle ALDRIG gå hem med någon från krogen så!", "Hon borde ju ha förstått att han var skum", "Hon flörtade ju med honom först, så..", "Varför slogs hon inte mer eller skrek?". Osv, osv. = Skuldbeläggande av offret, bara för att de som är så naiva ska tro att det inte skulle hända dom. För DOM är ju inte "så dumma". Typ.. Är just vad dom är. Man kan bli våldtagen på vägen hem från ICA klockan fem på eftermiddagen om man har otur. Och att bli paralyserad är en normal reaktion. Nä. Skit i dom. Gå rak i ryggen. Och hoppas att du fått mycket stöd och hjälp att läka. Beklagar det du råkade ut för. Kram om du vill ha.



    Tack för ditt svar, der värmde! :)

    Ja, jag blev ju våldtagen av en väldigt "snäll och omtänksam" kille, som aldrig skulle göra nått sådant.. jo pyttsan..

    Jag läker ju mer för varje dag, och det blir bättre! Men jag kan inte låta bli att reagera väldigt negativt och att det känns som att magen vrider sig ut och in när jag hör hans namn eller någon vän berättar om hur roligt de haft det med *****.... respektlöst enligt mig.

    Kram på dig också! :)
  • Anonym (yay :))
    mikipiki skrev 2014-04-03 17:20:17 följande:
    Jag ger upp nu. Jag måste släppa taget om dig. Jag kan inte låta dig fortsätta göra såhär emot mig. Så, snälla.. Snälla, bara lämna mig ifred och låt mig komma vidare.



    Låt inte kvinna34 nå till dina ögon/öron. Hon blir alltid bitter.. i alla trådar! Jag och andra fl-användare har börjat spekulera om nåhon sorts psykos.
    Anonym (ce) skrev 2014-04-03 19:43:53 följande:
    Usch!! Han var ju knappast en särskilt snäll kille.. Snarare har han feta problem. Hoppas han söker hjälp. Som sagt, när sån skit händer får man reda på vilka som är vettiga människor eller inte. Förstår din mage vrider sig när du hör hans namn!! Hoppas du hittar vidare å tveka inte att söka hjälp om du inte gör det. jag levde alldeles för länge med skiten innan jag till slut fick hjälp. Det finns BRA hjälp om minnena vägrar blekna. (kom mest i flashar och mardrömmar för mig; men långa perioder lyckades jag förtränga helt: men mådde aldrig riktigt bra) Håller alla tummar. Kram.



    Har gått på KBT för att få hjälp med ptsd, men som du skriver- jag får ofta flashbacks och mardrömmar, och har mått riktigt skit över alla saker som hänt mig (3 stora tragedier på mindre än ett år för en 16-17 åring är inte bra,och dessutom behöva bearbeta allt själv :/ )

    Men det börjar bli bättre nu, jag blir inte gråtfärdig varje gång jag tänker på det, utan kan ibland (oftast) välja att tänka på vilken idiot han är, i inväntan på att karma ska sparka bakut :)

    Jag hoppas att det är bra med dig nu, det blir ju aldrig helt okej, och man blir aldrig riktigt hel igen- men det blir ju bättre iallafall! Kram <3
  • Anonym (yay :))

    Förlåt om jag verkar avig.. det är ju så att om jag lyckas övertygs dig om att jag inte vill ha något med dig att göra så kanske jag även kan övertyga mig själv om det.

  • Anonym (yay :))

    Who need a heart when a heart can be broken ;)

    Ja, lägg detta på "is" om du så vill. Men du kunde väl göra det lite snyggare din snorkiga gris..

    I andra ärenden. . Glad att jag inte sett till dig idag, denna dag är ångestfylld nog som det är, att träffa dig skulle göra det värre. Tack och lov för påsken så du är borta! :)

  • Anonym (yay :))

    DET HÄR ÄR INTE ATT LÄGGA DET PÅ IIIIIIIIIS!!!!!

    Okej, vad är det?! En dagen säger du att vi ska lägga det här (vad det nu är) på is, dagen efter hör du av dig och frågar vad jag ska göra i påsk, sen är det knäpptyst i en vecka.. och sen hör du av dig igen med "godmorgon" och frågor om vad jag ska göra idag, när jah svara så blir du knäpptyst igen.. ville du bara höra av dig och berätta att du är ledig idag, så att jag ska bli avundsjuk,

  • Anonym (yay :))

    DET HÄR ÄR INTE ATT LÄGGA DET PÅ IIIIIIIIIS!!!!!

    Okej, vad är det?! En dagen säger du att vi ska lägga det här (vad det nu är) på is, dagen efter hör du av dig och frågar vad jag ska göra i påsk, sen är det knäpptyst i en vecka.. och sen hör du av dig igen med "godmorgon" och frågor om vad jag ska göra idag, när jah svara så blir du knäpptyst igen.. ville du bara höra av dig och berätta att du är ledig idag, så att jag ska bli avundsjuk, or what?!?!

  • Anonym (yay :))
    Anonym (Juice) skrev 2014-04-27 00:55:40 följande:
    Ger du själv respons låter som han är osäker på dig .



    Det är en kk relation, ingenting om livet på sidan av.. men han har lagt in ungefär 20% av sitt övriga liv i det hela. Och nu läggs drt på "is", sen höras av? Sen tyst, sen höras av etc etc.. r inte så brydd om just honom och det vi gör.. drt är mer frustrationen av att han inte kan bestämma sig :/
  • Anonym (yay :))

    Du kan inte ens se mig i ögonen, men ändå erkänner du inte- står inte upp- för vad du gjort.

    Jag har levt i detta fängelse i 3,5 år, medan du har fått vara fri. Fri från mobben, fri från anklagelser, fri från vad du har gjort.

    Jag har blivit misshandlad, straffad, och nertryckt för det DU har gjort. Är det detta du ska lära dina framtida barn? Ska du berätta för din dotter att OM hon blir våldtagen så ska hon gå med skam i kroppen, förneka gärningsmannens del av det, ska du berätta för henne att hon ska leva i förnekelse i ett livstids fängelse som någon som DU har byggt upp? Ska du berätta för din son, att det är okej att ta någon mot deras vilja, för att han slipper betala för det? Att det inte är hans fel, så länge han nekar till det?

    Du kan gå där, prata med vem du vill, utan att behöva skydda din rygg- jag bryr mig inte! Men gå INTE förbi mig med blicken ner i backen, med alla dina vänner som skyddar dig mot ord och blickar. Du har ingen som helst rätt att förneka min existens, din rätt att leva normalt förlorade du när du förstörde min själ, mitt liv, och all min tilltro.

    Det kommer att komma en dag då jag inte är lika förlåtande, förstående, och är LESS på att glida på "the higher road". När jag har nått den punkten, så är du den första som får en biljett till helvetet, där du hör hemma. Det finns ingen plats för människor som dig där godhjärtade människor finns. Jag kommer förmodligen sluta upp i samma relm som dig, men det är jag som kommer göra din eviga vistelse till det riktiga helvetet.

  • Anonym (yay :))

    Men kan du sluta banka i väggar och gå med dina förbannade JÄVLA HÄLAR i golvet?!?!?! Klockan är för fan kvart över 12, en jävla måndag!! Gå och lägg dig eller nått, eller MÅSTE du absolut storstäda nu?!

    Ghaaaa fyfan kan du bara sluta göra så förbannat jävla mycket ljud ifrån dig på natten?!

    Jag vill seriöst bara gå och ge dig en jävla smäll nu! Jag har migrän och jag är TRÖTT! jag ska upp klockan 6 imorgonbitti! Jag skulle hellre bo med en arbetslös soffpotatis som spelar deathmetal till klockan 3 på natten i surround systemet än att höra dig, din jävla klappersko-kärring.

  • Anonym (yay :))

    Varje dag utan dig är en kamp för livet. Min lilla älskade.. hur ska detta sluta?

    Hjärtat blöder, hjärnan förtränger, och själen försvinner bit för bit. Finns det någon gud- så hjälp mig nu!! Hjälp OSS!

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!