Inlägg från: Anonym (yay :)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (yay :))

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Hej, nu är det en vecka och några dagar sedan vi hade sex- och din vad-hon-nu-är såg min rumpa viftandes i luften! Seriöst, du är 33 år gammal, säg åt henne att sluta gå förbi min lägenhet och stirra in på mig!! Det retar gallfeber på mig. Och DU kunde ju ha haft ryggrad nog att säga att du dejtade någon. Du äcklar mig såpass att jag vill kräkas när jag ser dig just nu.. du har inte någon anständig cell i kroppen, och hennes ögon håller på att ploppa ur skallen så som hon stirrar!

    Jag bodde här först, flytta. Eller studsa ut i universums tomrum, bryr mig inte så länge jag inte behöver vara nära dig.

  • Anonym (yay :))

    Nu är jag så trött på dig. Kanske blir det bättre efter en månad ifrån dig.

    Jag ger dig min tid,imin uppmärksamhet, min omtanke och allt annat! Men inte ett skit får jag tillbaka, INGENTING!

    Du lovar saker du inte håller, du kan aldrig finnas där för mig för du ska alltid ha det värre, du kan inte lyfta ett finger för att ta bort det DU stökat fram, oc du verkar älska att se andra må dåligt.

    Du är motsatsen mot vad jag är, och jag orkar inte vara din betjänt, psykolog, eller dagisfröken längre.

  • Anonym (yay :))

    1. Gå inte till "attack" som någon jävla galning, när det inte är JAG som gjort någonting fel, och dessutom bevisat det för dig. Ge dig, du är fan 34 år gammal, inte 12.

    2. Jag önskar att jag kunde göra dig glad igen, det skär i mig att se dig ledsen, och nu har jag gjort det i flera månader. Snälla släpp in mig så att jag kan sevad det är som orsakar detta, för jag bryr mig så otroligt mycket om dig!

    3. Jag behbehöver din hjälp nu, men jag vågar inte fråga om det. Jag vet att du är min mamma, men hur mycket av mina musstag ska du orka med nu?

  • Anonym (yay :))

    Hej käre kk.

    WHAT THE FUCKING FUCK?!?!

    Du vill inte vara tillsammans, men du vill ha "ensamrätt". Du vill inte ha sex (just nu??) Men du vill att jag ska sova med dig.

    Du har själv sagt att du tycker vi har "awesome sex"- så varför har vi inte det längre??? En kk relation ska vara en FYSISK RELATION, inte med flera veckors uppehåll mellan varje gång. Nu har det gått ca 4 veckor sen senaste samlag, när ingen kom.. jag blir tokig, vad är problemet? Kan du inte bara säga till mig vad det är så hag åtminstone VET?!

    men kärleksfulla hälsningar - din sexlösa kk.

  • Anonym (yay :))

    KAN ALLA SLUTA KVÄVA MIG? !?! 3 (3!!!!!!!!!!) Personer som inte gör det, kan ni inte ta dem som exempel och följa det, så slipper jag erat enerhisugande begär ett tag! Håller på att bli tokig.

    Nu tänker jag vara utan er ett tag, och bara se till att jag har det JAG behöver. That's all.

  • Anonym (yay :))

    Min väns bror:

    Jag vet inte hur du ser mig.. men jag skulle gärna smyga in i ditt rum nu, lyfta upp ditt täcke, och lägga mig bredvid dig.. sen se vars det hela leder ;)

    Ska ju ändå fara iväg imorgon- skulle vara roligt att ha ett minne.

  • Anonym (yay :))

    Jag är rädd för vad människor ska göra om det kommer ut om dig och mig. Jag vill inte vänta, men jag har inget annat val om jag inte vill förstöra det liv vi kan ha.

    Vi har varit fram och tillbaka i flera år nu, inte vetat av vars vi haft varandra ibland. Men nu är det nog med det, eller hur?

    När vi ses så ska jag lova allt jag ska ge dig, vilket liv vi kan leva. Ett liv som vi har förtjänat så länge!

    Men du måste lova mig några saker också..

    Du måste få mig att känna mig trygg, att jag är säker i ditt sällskap. Att du tar hand om mig som jag kommer ta hand om dig. Älska mig lika vansinnigt som jag älskar dig, att kyssa mig, hålla om mig, och låta mig lägga mitt huvud mot din bröstkorg igen så att jag kan höra dina hjärtslag och känna dina djupa andetag. Att ibland följa med mig till våran plats vis älven.

    Vi kommer aldrig glömma alla år vi redan har missat, alla år vi HAR missat.. Men vi kan ta vara på tiden genom att helt enkelt älska varandra som vi gör nu, genom att ta vara på varandra, och leva varje dag som om det vore sista gången vi sågs.

    Forever, as we both wanted it to be.

  • Anonym (yay :))
    Anonym (tänk) skrev 2014-11-14 10:50:02 följande:
    Så fint skrivet!! Jag hoppas ni tar vara på varandra. Fint att ha en älv att gå till då och då. En plats ni gjort till er lycka till!

    Den jag skriver om vill (som flytt in i landet lagom igen och ger mig ingen plats i sitt liv längre) verkar inte vara intresserad av att träffa mig IRL. Synd. Vi hade mycket gemensamt. Låt aldrig rädsla vinna över dig.

    Synd att h*n inte var villig att ses :/


    Kommer aldrig låta rädslan ta det bästa av mig, men det är så otroligt komplicerat och invecklat, att det kanske vore bäst att vänta.. Men det vill varken han eller jag göra.. :(

  • Anonym (yay :))

    Till Gud (den sadistiska fan)

    Hej du din lilla *blipp*!
    Jag undrar hur du förväntar dig att människor ska tro på dig, be till dig och diverse änglar och "söner" när du oftast inte lyfter ett finger för att lyssna eller hjälpa.. Jag vet, jag vet, den "fria viljan", men seriöst?!

    Jag har bönat och bett i FLERA ÅR om EN ENDA SAK! ingen stor grej, bara lite hjälp på vägen, en knuff i rätt riktning, och nope nope nope det går ju inte för sig..

    Jag har bönat och bett om att HAN ska må bra och att det ska gå bra för honom, nope nope nope där med.

    Nu tycker jag att du är alldeles för selektiv med hörseln lilla gubbe.. Rikta öronen där de behövs.

  • Anonym (yay :))
    Anonym (Some one) skrev 2014-12-02 18:27:34 följande:
    Kanske omständligt med dig ? Eftersom han inte mår bra .
    DU är omständig.... Läs vad hon skriver istället för att misstolka.
  • Anonym (yay :))

    Vi är starka, så det här kommer gå bra.
    Jag ska flytta, kalla det för att fly, men jag kallar det för att vända ryggen mot dem..
    Det här kommer bli bra igen, jag lovar. På något sätt löser det här sig.

  • Anonym (yay :))

    Är du helt jävla.... va fan!?
    Du kan inte komma nu och berätta det här för mig förstår du väl????! Du har haft EN JÄVLA EVIGHET att vara ärlig, och du passar på NU?! och säger upp kontakten med mig i samma veva när jag inte gjort något fel?

  • Anonym (yay :))
    Anonym (Nu?) skrev 2015-03-16 20:52:49 följande:
    Är du helt galen eller?!
    De flesta i tråden har lämnat på grund av denna människa, ignorera eller anmäl- något annat är h*n inte värd.
    (hoppas att det känns bättre för dig/er, vet hur det kan kännas när allt inte är som det "borde vara"!)
  • Anonym (yay :))

    Ah men va fan.. Nu får du ju ge dig. Sluta stå där och vela som om du tappat ena armen. Antingen är du min vän, eller så är du inte det. Men putta inte bort mig för att sen be om hjälp, eller sällskap, och sen putta bort mig igen. Det hjälper varken dig eller mig, och absolut inte min ekonomi.

  • Anonym (yay :))

    Jag är så trött, på dig, på dom, och på allt.
    Är det inte dags att jag inte är den enda som beter sig vuxet i sällskapet?
    En mogen konversation och ömsesidig respekt hade varit att föredra..

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!