• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym

    Till min syster:

    Jag har precis blivit misshandlad av dig. Förstår du hur det kändes när du drog mig i håret så hårt så det nästan gick av? Varje gång jag tar på det nu åker hårstråna av, flera i taget. Förstår du hur det kändes när du sa att du skulle slänga ner mig för trappan med huvudet före? Förstår du hur det kändes när du satt på mig och vägrade släppa taget om mig? Förstår du hur det kändes när du sa att jag skulle lugna ner mig, men du då? Jag kommer aldrig att förlåta dig igen! Detta har pågått så länge, för länge. Du förstör mitt liv! Jag mår fortfarande illa, har fortfarande kvar känslan av dina elaka klor i mig. Kan inte förstå varför, varför du vill mig illa, varför du vill döda mig.. När jag tittar i dina ögon ser jag inte min syster, jag ser en misshandlare, en mördare.. När du slog mig, då tänkte jag att det är såhär det känns, det är sånt här många människor får lida sig igenom.. dag efter dag. Kan fortfarande inte glömma känslan när du satt på mitt huvud så att jag inte kunde andas. Jag är rädd för dig, varje dag. Jag är fullt medveten om att du en dag kommer att lyckas, att döda mig. Det var bättre när jag var liten. Då sa du iallafall förlåt. Nu går du bara iväg.. struntar i mina tårar, allt.. Vet inte vad jag ska göra, vart jag ska ta vägen..
    Jag hatar dig.

  • Anonym

    Du betyder allt för mig och jag orkar inte vänta längre - snälla bli min!  <3

  • Anonym (trött)

    Jag var redan din innan DU överhuvudtaget börjat tänka på det. Det gjorde ju allt så komplicerad. Du verkade inte fattar det.  Hjärta

  • Anonym (Förlåt...)
    Afrodisiac skrev 2011-11-06 18:46:00 följande:
    Satsa, gumman {#emotions_dlg.flower}
    Jag kan inte...Gråter Vill så gärna men kan inte...
  • Anonym (S-pappa)
    Anonym (det sista du ser) skrev 2011-10-23 16:37:57 följande:
    till mannen utan ansikte

    jag undrar ibland vem du är. men mest undrar jag vad du gör. hur ditt liv ser ut. om du har barn. jag undrar om du någonsin tänker på mig. om du någonsin undrar vad det blev av mig. om du någonsin undrar över konsekvenserna av det du gjorde.

    den dag du dör hoppas jag att mitt 4åriga ansikte förvridet i skräck är det sista du ser. att mitt skrik när du våldtar mig på en skitig matta är det som följer dig genom evigheten.

    tills dess önskar jag dig inget annat än lidande.
    Usch, jag blir fysiskt illamående när jag läser detta. Jag har en 4-årig dotter (som iofs mår bra) och hennes mamma är psykotisk med vanföreställningar, vägrar vård och tar hem killar som för att hålla undan demonerna. Kanske bara en tidsfråga innan min dotter har samma upplevelse som du...

    Jag har gjort allt vad jag kan för att hon ska söka vård, jag har till och med kört henne till psyk-akuten men hon vägrar acceptera att det hon upplever inte är verkligt.

    Om jag skulle skriva ett mejl eller SMS som jag inte vågar skicka, så är det detta:

    "Det kanske vore bäst om du tog ditt liv. Så kan jag, dina föräldrar och din dotter få gå vidare med våra."
  • Anonym (trött)

    Får en gammal kärring känner sig så galet lycklig? Svar jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Så det så! 

    Hjärta 

  • Anonym

    Såhär ser mitt sms ut:

    Kan du aldrig vara tyst?

    Måste du babbla om oväsentligheter hela tiden?

    Jag är såå ointresserad av ditt babbel om saker som bara du finner intressanta och du märker inte ens hur lite jag lyssnar utan du bara mal och mal.

    Är du så livrädd för tystnad att du måste fylla varje sekund av den med ditt nonsens?
    HÅLL KLAFFEN!        

  • Anonym

    Du är ett SKÄMT!!!!

    Till en annan

    Jag tänker på dig jätte mycket!! Vill höra av mig till dig men vill inte förstöra något.

  • Anonym (fa)

    Till mitt x som inte bryr sig om sina barn:

    "Hur sjutton kan du välja bort dina barn i förmån för jobb och träning?? Hur sjutton kan du vilja missa alla framsteg som dina barn gör? All glädje man får och all kärlek man får? Hur kan du säga att det är MITT fel, med tanke på all energi och all tid jag lagt ner på familjen trots noll stöttning från din sida! HUR kan du göra detta val? Att välja bort mig, det kan jag ta, jag är en vuxen person, men att välja bort dina barn! De finaste i hela världen? hur kan du?? Hur kan du välja såna simpla saker istället för att umgås med dina barn och dessutom ha mage att sedan kritisera mig??"

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!